Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

Emma García, enfadada com mai: perd els papers en directe i ha de demanar perdó

La presentadora de 'Viva la vida' va tenir una tarda complicada

Emma García és una de les presentadores amb més paciència que es recorden. L'actual conductora de 'Viva la vida' ha hagut de lidiar amb tota mena de personatges en els últims anys.

Telecinco ha estat la casa d'Emma García durant molts anys. La presentadora va saltar a la fama gràcies a 'A tu lado'. Després va ser la presentadora més longeva de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', programa que en el seu dia va tenir grans resultats d'audiència. Precisament en aquest 'dating' xou va viure un dels moments més surrealistes de la seva carrera.

No obstant això ara en 'Viva la vida' està havent de donar més d'un crit en alguna ocasió. En aquest programa moltes vegades s'ha vist una Emma García amb un altre caràcter, molt més seriosa i amb un gran control de la situació. El seu tarannà i la seva paciència és alguna cosa característica d'ella, encara que de vegades no pot més i perd els nervis per culpa d'alguns col·laboradors com José Antonio Avilés o Diego Raval.

Recordem que durant l'estiu, amb Toñi Moreno als comandaments, el programa va viure diverses esbroncades per culpa d'Avilés i la pèrdua de la paciència de la presentadora. Doncs aquest cap de setmana ha estat el torn d'Emma García, que no ha aguantat més i ha explotat contra tot pronòstic.

Emma García explota en directe

La presentadora fins i tot s'ha vist obligada a demanar perdó per l'enorme enrenou que han muntat els seus col·laboradors en directe. Tot ha vingut per una brega entre Diego Raval i José Antonio Avilés, Dos col·laboradors que discuteixen pràcticament a cada programa. Després de l'enrenou, Emma no ha tingut més remei que actuar.

«No som els protagonistes d'aquesta història. Podem fer una tertúlia en condicions? Aportant dades, donant la nostra opinió i que els espectadors es puguin assabentar del que està passant aquí», ha dit la presentadora amb un to molt enfadat. «No és tan complicat. No som els protagonistes d'aquesta història. Hem d'informar de la millor manera possible i donar la nostra opinió, equivocada o no», ha afegit Emma García, a la qual li han fet perdre els papers.

Finalment, la periodista no ha tingut més remei que disculpar-se davant els espectadors per l'enorme rebombori format. «Demano perdó als espectadors per aquest enrenou que a la fi repercuteix en vosaltres, i no s'assabenten de res. Els hi demano mil disculpes com a presentadora d'aquest programa», va comunicar davant l'audiència.