La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Emma García podria quedar-se fora de 'Viva la Vida' per un error «imperdonable»

S'ha destapat l'engany d'una convidada

Julia Janeiro ja ha començat a acaparar els mitjans de comunicació. Diumenge passat, 18 d'abril, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario va complir la majoria d'edat i l'expectació ha estat màxima. Els mitjans per fi posaven cara a la filla gran del matrimoni i des de llavors no hi ha dia que la premsa no vagi darrere la jove.

De moment, Julia guarda silenci i no se sap si es decantarà per seguir els passos d'altres filles de famosos fent el salt com a personatge públic o si, al contrari, seguirà l'exemple de la seva germana gran, Andrea Janeiro, que ha optat per mantenir-se en l'anonimat i cursar uns estudis que en un futur li permetin estar allunyada del focus mediàtic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La primera polèmica que sacseja Julia Janeiro

El físic explosiu de Julia Janeiro —'La Kardashian de Ambiciones', com alguns l'anomenen— i la seva activitat a les xarxes socials dificulten que la filla del torero i l'odontòloga passi desapercebuda als mitjans de comunicació. Julia ha vist com el nombre de gent que la segueix a les xarxes ha augmentat en qüestió d'hores i ja compta amb més de 100.000 seguidors al seu compte d'Instagram

Però aquest boom li podria portar problemes. Si bé ha prohibit que els seus fans li comentin les publicacions per a no entrar en enfrontaments i discussions, Julia Janeiro ha estat víctima de la seva primera polèmica. Amb motiu de l'aniversari de la jove, 'Viva la vida' va comptar amb la presència d'una suposada cosina seva que casualment es diu igual que ella: Julia Janeiro. Una coincidència que, segons ella mateixa va dir, li ha ocasionat més d'un disgust a les xarxes socials. La noia es va asseure al plató disposada a explicar com és la seva cosina i si la veu amb ganes de convertir-se en personatge televisiu. Assegurava que la coneix bé i afirmava que és «una noia normal, al cap i a la fi, amb una personalitat forta i moltes ganes de menjar-se el món». A més, va deixar clar que la seva cosina no es dedicarà al món de la televisió però que sí que té pensat viure de la seva imatge, com està fent a les xarxes socials.

La falsa cosina de Julia Janeiro

La jove també va explicar que en més d'una vegada l'han confós amb la seva cosina, però que a la família el nom de Julia és molt comú: «Moltes Janeiro es diuen Julia, casualment». Va confessar que feia molt de temps que no parlava amb la filla de Jesulín perquè la família «havia perdut el contacte», però que gràcies a les xarxes socials van reprendre la relació.

No obstant això, sembla ser que aquesta suposada cosina de Julia Janeiro no existeix. Segons apunta el periodista Saúl Ortiz a '20 minutos', cap membre de la família té constància que existeix. Pel que sembla, fonts properes a la protagonista desmenteixen que entre la filla de Jesulín i la jove que va acudir a 'Viva la vida' hi hagi cap mena de parentiu.  «La Julia es va assabentar que existia perquè va rebre una trucada en què la jove es va presentar com a parent seva, però la realitat és que ningú en sap res», apunta Ortiz.

Després de veure la jove a 'Viva la vida' i de saber que havia mentit, la filla de Jesulín la va bloquejar de les xarxes socials i ha decidit mantenir-la allunyada de la seva vida. Un error descomunal per part del programa presentat per Emma García, que ha esborrat tot rastre de l'entrevista de la jove. Sens dubte, s'haurien d'haver assegurat que el testimoni de la convidada era verídic abans de dir que pertanyia a la família Janeiro.