Emma García perd els papers en directe a Telecinco: «És gili...»

La presentadora va explotar davant les imatges ofertes per un reporter en ple centre de Madrid

La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació
Emma García perd els papers en directe a Telecinco: «És gili...» | Catalunya Diari

En plena pandèmia de la Covid-19, només el fenomen meteorològic batejat com 'Filomena' ha aconseguit desbancar el virus en l'encapçalament dels informatius. No hi ha hagut cap espai noticiari que no hagi obert amb els estralls que el pas de la borrasca ha causat al nostre país, especialment a Madrid, on la nevada ha estat històrica arribant a paralitzar per complet la capital.

Per molt que les autoritats aconsellessin quedar-se a casa per evitar accidents, ha estat impossible que els ciutadans complissin les recomanacions davant l'escenari que la neu ha deixat. Des del passat divendres, hem sigut testimonis de carrers plens de gent disposada a gaudir de la neu mentre immortalitzen el moment amb centenars de fotos de paisatges insòlits en plena capital d'Espanya.

Emma García esclata en ple directe

Desenes de reporters s'han traslladat fins a les zones més mítiques de Madrid per transmetre en directe la gran nevada provocada per la borrasca 'Filomena'. Des de 'Viva la vida' també van voler mostrar com es trobava la coneguda plaça de Callao on es va traslladar el reporter José María Fernández.

Durant la connexió, vam poder ser testimonis de la quantitat de neu acumulada a la plaça i com un gran nombre de persones s'havia congregat per començar una batalla campal de boles de neu. Una situació que va indignar en gran manera a Emma García que no va dubtar a mostrar el seu enuig davant la irresponsabilitat dels madrilenys. Cal recordar que, al marge del risc de patir un accident pel gel acumulat, estem en plena pandèmia i mentre uns juguen a tirar-se boles, altres es juguen la vida per salvar els malalts que diàriament arriben als hospitals.

«És una bogeria, però això què és? Em sembla inadmissible. Estem absolutament indignats amb aquestes imatges. No hi ha policia, protecció o ordre aquí? Estem bojos, és indignant», deia la presentadora davant les imatges que estava presenciant des del plató de 'Viva la vida'. Durant la connexió, el reporter narrava el que estava veient qualificant la situació «d'inadmissible».

Emma García durant un directe amb un reporter en plena plaça de Callao de Madrid
Emma García indignada per la batalla campal de boles de neu a Madrid | Telecinco

«No es tracta d'una guerra de boles, és que estan agafant les tanques o pujant en quioscos. Bastant complicada és la situació que estem vivint per la borrasca 'Filomena' i per la pandèmia com perquè aquests insensats, per no dir una altra cosa, es posin a tirar-se boles amb gel», continuava queixant-se Emma García.

«Aquest és 'gilipolles'»

Com era d'esperar en plena guerra de boles de neu, els participants es van adonar que estaven sent gravats i no van dubtar a llançar boles cap al reporter i al càmera. En un moment donat es va poder apreciar com un dels participants d'un bàndol incitava al contrari a continuar amb la batalla. «Mira, aquest és 'gilipolles', de debò t'ho dic», va esclatar Emma García sense poder contenir ja la indignació i l'enuig davant la situació que estava presenciant.

«Aquesta situació no és només indignant, és realment perillosa. José María, estem patint per tu i pel nostre tècnic», va explicar la presentadora que feia una crida perquè les forces de seguretat prenguessin cartes en l'assumpte. «Fem una crida des d'aquí a l'ordre, a les Forces de Seguretat. Són imatges en directe les que estem emetent a 'Viva la Vida'. Aquesta situació no és només indignant, sinó realment irresponsable i perillosa. Espero que l'alcalde i la presidenta de la Comunitat de Madrid es coordinin i puguin solucionar aquesta situació que pel que veig va a més», va apuntar la presentadora.

Afortunadament, pocs minuts després, una patrulla de la Policia Municipal va arribar fins a la plaça de Callao per a procedir a dissuadir la batalla de boles de neu. El que va començar com un innocent joc entre dos bàndols, va acabar caldejant fins al punt en què també va començar a volar pels aires part del mobiliari urbà. Per aquest motiu, Emma García temia per la integritat dels companys desplaçats al lloc.

Amb la sola presència dels agents de seguretat, els centenars de joves congregats a la plaça de Callao, sense mantenir la distància de seguretat ni les mesures pertinents en matèria de protecció del Coronavirus, es van disposar a abandonar el lloc.


Comentaris

envia el comentari