Primer pla d'Emma García presentant Viva la Vida

Emma García esclata en directe: «Ho has entès?»

Emma García ha cridat fortament l'atenció a un dels seus col·laboradors

Si alguna cosa defineix a Emma García com a presentadora és que té un fort caràcter. Per aquest motiu, en més d'una ocasió, ha reprès durament als seus col·laboradors i fins i tot als seus convidats. De fet, mostra d'això són les seves picabaralles amb Diego Arrabal i fins i tot  amb Asraf Beno.

Però ara el que s'ha convertit en 'víctima' de l'enuig de la basca ha estat un altre dels membres de 'Viva la vida'. Ens estem referint a José Antonio Avilés.

Fins a tal punt ha arribat a molestar el jove a l'esmentada que aquesta li ha donat un seriós avís. I és que no està disposada a permetre la seva falta d'educació en un plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La presentadora esbronca el col·laborador

Estar al capdavant d'un programa com 'Viva la vida' no és tasca fàcil. No ho és perquè els seus col·laboradors no deixen de parlar alhora i això genera, a vegades, moments vergonyosos. Sí, perquè, sovint, més que un plató, allò sembla un pati d'escola.

Emma García fa tot el que està al seu abast per evitar aquesta situació i aquest cap de setmana ha hagut de posar-se molt seriosa. En concret, ha hagut de plantar-se per evitar que José Antonio Avilés segueixi cridant i elevant la veu per fer-se notar.

El col·laborador en cada programa 'trepitja' les intervencions dels seus companys. I la seva manera de fer-ho és parlant per sobre d'aquests i apujant la seva veu. Un 'modus operandi' que aquests dies ha tornat a fer-ho.

La presentadora davant l'actitud d'aquest no ha dubtat a frenar-lo en sec. I ho ha fet dient: «Avilés, escolta'm un moment. Ho hem parlat abans de començar».

«Mantindrem un to normal. No se t'escoltarà més per cridar més. És més, se t'escoltarà menys», ha afegit.

Així mateix, li ha deixat ben clar que no tornaria a tolerar una actitud així. De fet, li ha explicat que a la pròxima es veuria en la necessitat de prendre mesures contra ell.

En efecte, li ha exposat: «No tinc ganes de dir-t'ho més. Jo no vinc a dir-li a ningú com ha de fer les coses ni soc la professora. La següent vegada et silenciarem el micròfon».

José Antonio Avilés cridant al plató de La Casa Forta
El comportament de José Antonio Avilés en plató ha enfadat a Emma García | TELECINCO

Amb aquest toc d'atenció, la basca ha cregut que el seu company de programa recularia. Sí, ha considerat que, en pro dels espectadors, moderaria la seva actitud i els seus crits. No obstant això, s'ha equivocat.

El cordovès ha continuat alçant la veu i tallant als altres col·laboradors. Per aquest motiu, Emma, visiblement enfadada, ha esclatat. Ho ha fet dient: «Has entès bé el que t'he dit o estaves pensant en el següent que anaves a dir?».

La segona reprimenda de la basca al jove

No obstant això, no ha estat l'única reprimenda que aquest cap de setmana li ha donat Emma García a Avilés. Hi ha hagut una segona i aquesta ha girat al voltant de Carmen Borrego, una altra de les col·laboradores.

En 'Viva la vida' s'ha fet un repàs pel canvi físic que la germana de Terelu ha experimentat en els últims anys. S'ha explicat el que ha aprimat i fins i tot els retocs estètics als quals s'ha sotmès. Retocs per un valor aproximat de 35.000 euros.

Aquesta circumstància ha fet que José Antonio s'hagi rigut de la seva companya i fins i tot l'ha ridiculitzat. La seva manera de fer-ho ha estat dient: «És que a les imatges estem veient a una persona i aquí a una altra».

Un comentari davant el qual la presentadora ha exposat: «Quan passin 22 anys ja m'explicaràs com estàs tu». Paraules a les quals Carmen ha afegit: «I, sobretot, on hi seràs tu».

En aquest moment, ell ha volgut treure-li 'ferro a l'assumpte' dient que es volia treure la papada. Però Emma ha tornat a ser molt contundent: «No et parlo de papades».

«Et parlo de què els anys no passen en va i, afortunadament, acumules experiències. I arrugues també. Punt», ha sentenciat.