ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Emma García, davant una decisió que podria canviar per sempre 'Viva la vida'

Els seguidors del programa li estan demanant que sigui objectiva amb el tema de María Teresa Campos

Emma García muy sonriente delante de la cámara
Emma García s'ha enfrontat a diverses crítiques a les xarxes per tenir a les Campos de col·laboradores | GTRES

María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez van protagonitzar un fort enfrontament en l'entrevista del passat programa de ‘Sábado Deluxe' que ha aconseguit esquitxar a Emma García.

Han estat els usuaris de les xarxes socials els que li han deixat milers de comentaris en els quals critiquen a la presentadora de 'Viva la vida' per tenir com a col·laboradores del seu programa a Terelu Campos i Carmen Borrego, les filles de la periodista. 

En l'última publicació que ha compartit en Instagram es poden llegir una gran quantitat de missatges en els quals li demanen que aquest cap de setmana sigui objectiva i parli amb claredat durant el programa sobre l'assumpte que té potes enlaire a Telecinco.

Les xarxes es rebel·len contra Emma García

«Emma, et segueixo des de fa anys i no entenc per què en relació amb l'entrevista de Maria Teresa Campos justifiques l'injustificable. Ni va ser ella mateixa ni res. Va faltar al respecte a tots amb una falta d'educació gens propi d'una professional del mitjà. Crec amb tota humilitat que hauries de recapacitar i no ballar-los tant l'aigua a les Campos».

«A veure si poses a les Campos en el seu lloc, que estan en el programa guanyant-se la pasta sense aportar notícies i t'estan prenent el pèl», «Jorge Javier ha demostrat una gran generositat, espero que en el teu programa li ho reconegueu», «A veure si et poses en el teu lloc Emma, davant el clan Campos», «no justifiquis l'injustificable», «mulla't una mica més» o «hauries de treure a les Campos del programa» són algunes de les paraules que es poden llegir en les seves xarxes socials.

Encara que en la seva majoria els comentaris són atacant-la per com ha afrontat el tema de María Teresa Campos i les seves filles, també ha rebut alguns de suport i de defensa. «Emma està condicionada pel director. Rep ordres, ell és íntim de les Campos». 

«M'encanta la teva professionalitat, la teva qualitat humana, la teva informació real sempre i especialment en tots els anys que portes, sempre has tingut els peus en la terra i mai t'has deixat envair per la supèrbia. Gràcies, Emma», comentaven uns altres.


Comentaris

envia el comentari