URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Emma García explica la inèdita forma en què li van demanar matrimoni

La presentadora s'ha tornat a sincerar a 'Viva la vida'

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
Emma García no deixa de sorprendre a 'Viva la vida' | GTRES

Emma García és una de les presentadores amb més recorregut a Mediaset, la periodista va fer el salt a la fama a 'A tu lado', un dels programes de cor referents de l'època. L'actual conductora de 'Viva la vida' fa gairebé 20 anys que està vinculada a la cadena de Paolo Vasile.

Molts són els que cada dia es pregunten més sobre Emma García i sobre la seva vida privada. Després de presentar 'A tu lado', la periodista va fer el salt a un programa totalment diferent, 'Mujeres, Hombres y Viceversa', on, precisament allà, al programa de l'amor, s'esperava que Emma fos una mica més oberta respecte a la seva vida privada. No obstant això, després de 10 anys en el programa, la presentadora sempre ha mantingut la seva vida privada amb la màxima discreció.

Ha estat ara, a 'Viva la vida', on Emma García ha demostrat ser més oberta, deixant diverses informacions sobre la seva vida privada, la seva família i diversos aspectes de la seva intimitat. En aquest espai de Telecinco s'està sentint molt còmoda i això ens ho fa notar als espectadors, que cada dia coneixen una mica més a la periodista.

Fa pocs dies, Emma García al costat de la resta dels seus companys va fer una confessió sexual que va deixar a tots impressionats. Aquest cap de setmana, la presentadora ha volgut parlar d'una altra cosa molt íntima i que fins ara mai havia dit públicament.

Emma García explica com van ser els inicis amb el seu actual marit

Emma García ha revelat com van ser els inicis amb el seu marit, i també ha confessat que va ser ella qui li va demanar matrimoni a ell. Tot va succeir arran de la petició de mà d'Asraf a Isa Pantoja . Els col·laboradors van recordar com van ser les seves peticions de mà.

Davant la sorpresa de molts, la presentadora no va voler ser menys i va confessar en directe tot el que va succeir aquell dia en què ella li va demanar matrimoni al seu actual marit. «Va ser molt poc romàntic, amb una conversa d'afecte», començava dient davant l'atenta mirada de tots els seus col·laboradors.

La periodista, fins i tot, va recordar el moment exacte amb les paraules exactes. «Amor meu, ens casem?», li va preguntar Emma. La resposta del seu xicot va ser «sí». Doncs així va ser, sense més, una pregunta amb una resposta afirmativa. D'aquesta manera, Emma García li va demanar matrimoni al seu actual marit que, actualment, ja fa 20 anys que estan casats.

Els col·laboradors van al·lucinar amb aquesta petició de mà tan simple, ja que s'esperaven més espectacularitat. Emma creu que les coses senzilles són les més importants i que aquestes paraules van ser crucials perquè avui sigui feliç amb el seu marit i la seva filla.


Comentaris

envia el comentari