La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Emma García perd els papers contra un col·laborador: «Sembles la meva filla»

La presentadora de 'Viva la Vida' ha esclatat en directe

Una tarda més a 'Viva la Vida', José Antonio Avilés va treure de polleguera als col·laboradors del programa, però més encara a la seva presentadora, Emma García. La periodista, cansada perquè sembla la seva 'mare', no va dubtar a llançar-li una bona reprimenda. L'espontaneïtat, a vegades desmesurada, de José Antonio Avilés ha tornat a tenir cabuda a 'Viva la Vida' provocant, com ja comença a ser costum, la desesperació d'Emma García. Tot i que cada tarda la periodista ha de parar-li els peus, aquest cop no ha pogut contenir-se i ha esclatat del tot.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, en gairebé tots els programes, la presentadora li ha de fer alguna estirada d'orelles al col·laborador, sigui perquè alça la veu o per les seves interrupcions. La forma de treballar i d'expressar-se d'Avilés han traspassat els límits en la paciència d'Emma. Tot així, en l'últim programa, el cordovès va treure de polleguera a Emma en nombroses ocasions i ella, molt alterada, va haver de parar-li els peus. Tant que, en un moment donat, li va dir: «Escolta, que sembles la meva filla!».

Tanmateix, això no va ser l'únic que la presentadora de 'Viva la Vida' li va haver de deixar anar a José Antonio Avilés durant la tarda d'aquest dissabte passat. I és que Emma ha hagut de posar-se seriosa amb l'exconcursant de 'Supervivientes', posant les cartes sobre la taula i, fins i tot, fent-li una advertència molt seriosa per intentar que es relaxés, es prengués seriosament el programa i el deixés continuar amb normalitat.

Avilés es queda sense presentar la seva nova secció a 'Viva la Vida'

Avilés tenia previst estrenar la seva pròpia secció en 'Viva la Vida', però a causa del seu comportament durant tot el programa Emma va confessar que estava disposada a deixar-lo sense aquesta i que, per descomptat, no li suposaria cap problema. Així, com no ha parat d'interrompre a Emma García i no ha deixat que ella preguntés a la resta de col·laboradors, la presentadora li va manifestar sense pèls a la llengua i amb un cabreig del quinze: «Avilés deixa que pregunti jo a qui vulgui, que et càrregues la secció que hem preparat i que encara ni hem inaugurat».

Gràcies a aquestes paraules, Emma va aconseguir que José Antonio es relaxés una mica i deixés treballar correctament a la resta de l'equip. Malgrat això, la pena és que no va durar ni tan sols uns minuts, ja que el col·laborador va tornar a fer de les seves. Però, això sí, sense voler-ho, el destí li va jugar una mala passada i, finalment per falta de temps, no va poder estrenar la seva secció. A la fi, després del seu comportament i la seva manca de professionalitat en alguns moments, l'han portat a recollir els seus mateixos fruits.

Emma esclata amb més d'un col·laborador

No obstant això, Emma García va haver de cridar l'atenció a més d'un col·laborador i, per tant, Avilés no va ser l'únic afortunat. La presentadora va explicar que aquest últim programa havia sigut un dels més complicats, ja que els col·laboradors de 'Viva la Vida' estaven més revolucionats que mai.

La següent en rebre una estirada d'orelles per part d'Emma va ser Makoke, i és que tots volien parlar alhora, però al mateix temps cap estava atent als temes de debat i, per això, la periodista va tornar a explotar en directe i no va poder quedar-se callada.

A l'hora de parlar de temes tan candents, com el nou conflicte entre María José Campanario i Belén Esteban, tots volien pronunciar-se alhora. Per aquest motiu, Emma va desesperar-se tant, i a Makoke, en un instant en què la col·laboradora no li va fer cas, li va dir: «Igual estem sords aquesta tarda? Tenim seqüeles d'alguna cosa que ens han quedat?».