Emma García perd els papers a 'Viva la vida' i posa al seu lloc un col·laborador

Les seves xarxes s'han omplert de crítiques

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
Emma Garcíaexplota contra Avilés | GTRES

Coneguda i estimada pel seu caràcter fort, directe, sincer i transparent, així és Emma García. Encara que, aquestes últimes setmanes, els seus punts més visibles i valorats pels teleespectadors també li han fet passar el seu pitjor moment de la seva carrera.

La presentadora ha causat molt de renou en les xarxes socials, sobretot, a causa dels escandalosos moments que indirectament ha protagonitzat en el plató de ‘Viva la vida’.

Emma García contra Avilés

Un dels més criticats va ser a partir de l'entrevista de la periodista a les Campos, on es va decidir que estaria ella sola sense cap col·laborador i això va fer que els seguidors del programa critiquessin el tracte d'Emma García feia les germanes.

Però les crítiques per part dels espectadors de 'Viva la vida' que més han marcat les últimes publicacions en Instagram d'Emma han estat les seves actituds davant un dels col·laboradors del programa que ella presenta.

I és que la expresentadora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa' va perdre els papers en directe, va traspassar els límits i es va passar tot el programa queixant-se de José Antonio Avilés i del seu to de veu.
 

Emma explota en directe i confessa que el to de veu d'Avilés és desgastant

No és la primera vegada que Emma ha de parar-li els peus a aquest col·laborador i demanar-li que baixi el to de veu. Això sí, aquesta vegada la presentadora va deixar clar en directe que havia perdut la paciència i que les seves formes li semblaven desgastants i a vegades inoportunes.Amb tot això en contra seva, alguns espectadors es van llançar al coll d'Emma García mitjançant la xarxa social Instagram. En les seves últimes publicacions li critiquen i li qüestionen la seva manera d'actuar amb els seus propis col·laboradors, remarcant a Avilés.
 


A més, en més d'una ocasió subratllen que la veu del col·laborador no és el problema, que el problema és ella mateixa. Li tiren en cara que els testimoniatges de José Antonio durant aquest últim programa van ser d'un gran valor, però que la presentadora li va callar directament.

Els defensors d'Avilés li demanen que rectifiqui i que durant els programes hi ha veus molt més irritants. Per exemple, la d'Arrabal, Rábago, Suso, i fins i tot la seva.


Comentaris

envia el comentari