Boicot a Emma García: Els seus fans no tornen a veure el programa fins que un col·laborador marxi

La presentadora ha estat criticada després de pujar al seu compte d'Instagram una fotografia al plató de Telecinco

Emma García presentant 'Viva la Vida'
La presentadora de 'Viva la Vida' és una de les estrelles més estimades de la cadena | Telecinco

Emma García és, sense dubte, una de les presentadores més respectades i estimades de Telecinco: El seu etern bon humor i estima cap a l'audiència i els seus col·laboradors fa que sempre hagi estat molt reclamada. Tot i això, a Emma García li estan passant factura les decisions preses en el seu programa 'Viva la Vida'.

Recentment, la periodista ha estat criticada pels seus propis seguidors després de pujar al seu compte d'Instagram una fotografia al plató de Telecinco. En la publicació, podem veure a Emma García posar amb un impressionant 'look' abans de l'enregistrament d'un dels últims programes.

L'estilàs d'Emma García a Instagram

La presentadora llueix un preciós i atrevit conjunt de color beix compost per uns pantalons fluids i un top d'estampat lleopard. Com a colofó ha acompanyat l'abillament amb un cinturó taronja i uns elevats talons daurats. El 'look' no ha deixat ningú indiferent. La gran majoria dels seus seguidors han lloat a Emma García pel seu estilàs i el seu bon estat físic.

La presentadora és sense cap dubte una de les estrelles més estimades de la cadena, una opinió que han compartit els seus seguidors en xarxes socials a través de diversos comentaris: «Ets la més bonica de tot Telecinco», «Guapa, no saps el que t'admiro des de fa anys», «Ets enlluernadora i radiant» o «Bella i única, amor meu» són alguns dels comentaris positius que es poden llegir. 

Boicot a Emma García per comptar amb José Antonio Avilés com a col·laborador

No obstant això, les lloances no van ser les protagonistes de la publicació. Diversos seguidors van manifestar el seu rebuig cap a la presentadora i el seu programa per la presència de José Antonio Avilés.

El col·laborador de 'Viva la Vida' s'ha tornat a asseure al plató de Telecinco després d'anunciar la seva retirada temporal arran dels escàndols revelats durant el seu pas per 'Supervivientes'.

«Jo us deixaré de veure mentre es premiï un estafador permetent-li treballar aquí», amenaçava un usuari en la publicació d'Emma García.

El boicot cap al programa i la seva presentadora va ser reafirmat per un altre seguidor a Instagram. «Exacte amb tanta gent valuosa que hi ha, el que fa un bon 'endoll'», assenyalava un altre usuari.

Des del títol fals de periodista que reflectia en el seu currículum fins als suposats fraus en nom del programa. Una polèmica que Telecinco sembla haver oblidat però que els seguidors segueixen sense perdonar.


Comentaris

envia el comentari