Emma García, en el punt de mira de Telecinco per una baralla

La presentadora de 'Viva la vida' va perdre els nervis amb l'enfrontament entre Alba Carrillo i Diego Raval

Emma García, Alba Carrillo i Diego Arrabal a 'Viva la vida'. 10 de maig de 2020
La connexió va acabar amb el periodista desconnectat, Alba plorant i Emma García molt enfadada | Telecinco

'Viva la vida' va tenir el passat diumenge 10 de maig un dels moments més tensos de la història del programa. Emma García va acabar perdent els papers en un enfrontament amb els col·laboradors que va acabar amb la desconnexió de Diego Raval, qui havia entrat per trucada de vídeo, i amb Alba Carrillo esclatant en plor.

Tensió entre Carrillo i Diego Raval

La discussió va tenir lloc en el moment en què el paparazzi va assegurar que tenia unes fotos i un vídeo d'Alba en un creuer i animant al programa a què les emetés: «Demano a la direcció que tingui valor de posar el vídeo que jo vulgui del creuer d'Alba Carrillo» sol·licitava Raval provocant la reacció de la model: «Però de què estàs parlant? Si tens alguna cosa a dir, vés a un jutjat» li va respondre ella.

L'ex de Fonsi Nieto advertia que les imatges a les quals es referia Diego implicaven el seu fill menor d'edat i no estava disposada que sortissin a la llum: «No vagis per aquí! Si no tens temes, no t'inventis coses. Si tens alguna cosa a dir, ho fas en els tribunals. Ets un 'papanatas', que no paparazzi, un 'papanatas'» afirmava Carrillo molt nerviosa.

Emma García perd els nervis

Va ser llavors quan tots dos es van embrancar en una discussió que va acabar amb la paciència de la presentadora: «Que us donin a tots!» va exclamar molt enfadada en veure's incapaç de poder controlar la situació. Però els ànims estaven molt caldejats i ni Alba Carrillo ni Diego Raval escoltaven Emma García i van continuar amb l'intercanvi d'acusacions.

«Que deixi de ficar a menors! Parla del teu fill, que té la mateixa edat que el meu!» li va suggerir la model molt exaltada. Veient que la situació se li escapava de les mans, la presentadora basca no va aguantar més i va explotar contra els dos: «A la merda, de veritat t'ho dic. Què és això? O em feu cas o començo a enviar a la gent la seva punyetera casa. Ho fem així?» advertia. 

El paparazzi es va defensar davant les paraules d'Alba Carrillo, qui no deixava d'anomenar «pocavergonya» al periodista: «Perdona Emma, jo estic a casa meva i estic escoltant els insults d'Alba cap a la meva persona» va dir. «Sí? Doncs jo no estic escoltant res», recriminava la presentadora fent referència als seus crits. «No? Doncs llavors desconnecto, adéu» sentenciava abans de tallar voluntàriament la connexió.

El director del programa, Raúl Prieto, demanava explicacions a Emma mentre aquesta assegurava que no podia fer res més: «I què vols que faci si mentre jo parlo l'altra està insultant i ell s'enfada? Escolta, que som grandets. Si un es vol anar que se'n vagi» va defensar la presentadora mentre Alba demanava perdó entre llàgrimes.


Comentaris

envia el comentari