Emma García durant una presentació

Vídeo: Emma García pateix un sonat desconcert en directe

La presentadora no podia donar crèdit a la situació que estava vivint

Pocs minuts abans d'arribar a les nou del vespre d'ahir diumenge, Emma García trucava per sorpresa a una espectadora de 'Viva la vida' que havia participat en el concurs adreçat a guanyar diners. La dinàmica és prou senzilla. Truques al telèfon que proporciona el programa o envies un missatge de text i, si ets l'escollit, has de triar una lletra del títol del programa 'Viva la vida'. Darrere d'aquestes lletres s'amaga una xifra i són els diners que t'emportes cap a casa. Senzill, oi?

Carmen, l'estrella emergent

Emma García dona pas a Carmen, l'espectadora seleccionada per participar en el concurs.  La presentadora li demana a Carmen que esculli una lletra i ella, per desconcert de tothom, diu que vol la 'C', Emma li respon que la lletra 'C' no hi és. És llavors quan torna a explicar-li la dinàmica i la senyora respon que vol el 'tretze'. Carmen segueix insistint i la conductora del programa ja no es pot aguantar el riure.

Després d'uns quants minuts d'incertesa, Emma García ha de suspendre el concurs per donar pas a informatius. D'altra banda, la presentadora ja ha anunciat a les seves xarxes que el proper cap de setmana tornaran a parlar amb Carmen i solucionaran aquest malentès.

També et pot interessar...