Emma García plora el drama de la seva filla més ocult

La presentadora ha confessat una cosa molt íntima

Emma García al plató de 'Viva la vida'
Emma García confessa el que li va dir la seva filla fa anys | Telecinco

Emma García és una de les presentadores més populars de Telecinco. La periodista fa molts anys treballa en la cadena, on ha presentat diversos programes, alguns d'ells molt importants.

La presentadora és molt per l'audiència, els seus programes acostumen a tenir molt bona audiència. Per aquest motiu, la periodista va ser traslladada de 'Mujeres y hombres y viceversa' a 'Viva la vida', per reflotar el programa dels caps de setmana. Aquest canvi ha donat un aire a Mediaset, que ha vist com els seus registres d'audiència han evolucionat molt bé.

Per Emma suposava un canvi de registre important, ja que durant molts anys s'havia mantingut en una posició còmoda presentant 'Mujeres y hombres y viceversa". Aquesta aposta suposava fer un pas cap endavant i exposar-se més. Exemple d'això és la confessió que ha fet la periodista aquest cap de setmana i que tant està fent parlar.

Emma García s'obre en directe

Emma García s'ha volgut confessar en el seu programa en un moment de revelacions de Terelu Campos. En aquesta xerrada, l'estrella de 'Viva la vida' va reconèixer una cosa que li pesa molt. «El que més em dol és no haver pogut gaudir al màxim de la infància de les meves filles per haver de prioritzar d'alguna manera la feina», va explicar la periodista en directe.

Emma, en tot moment es va veure reflectida en Terelu que en el passat va reconèixer els seus errors com a mare. Per aquest motiu, l'estrella de 'Viva la vida' va voler compartir amb tots un íntim moment amb la seva filla Uxue.

«Recordo a la meva filla que un cop em va veure trist perquè un programa no funcionava i em va agafar de la mà i em va dir 'que més dóna, que t'ho treguin i així estàs més temps amb mi'. Va ser molt important», va explicar Emma visiblement molt emocionada. Amb llàgrimes als ulls, Emma va assegurar que aquestes breus paraules de la seva filla se li van quedar clavades al cor.

Les prioritats d'Emma han canviat per complet, ja que ara el més important en la seva vida són les seves filles, per les que sent un amor immens. Respecte al professional, Emma García gaudeix d'un gran prestigi gràcies a 'Viva la vida', programa que està tenint unes grans dades d'audiència.

  

  


Comentaris

envia el comentari