Emma García posa cara a Carmen, la dona viral dels últims dies

Carmen ha explicat el motiu que l'impedia entendre a Emma García

Emma García durant una presentació
Emma García no es va poder aguantar el riure durant el transcurs de la trucada | GTRES

La setmana passada 'Viva la vida' ens regalava un dels moments virals de l'any que estem a punt d'acomiadar. En el temps de descompte del programa del diumenge passat, Emma García saludava a Carmen, una senyora que entrava per telèfon per participar en el sorteig del programa, destinat a repartir diferents quantitats de diners durant les festes de Nadal.

El joc era senzill, havia d'escollir una de les lletres del nom del programa, 'Viva la vida', però Carmen només volia sentir a parlar de la lletra 'C' i el número tretze. Per llàstima de tots, aquestes dues combinacions no estaven en el joc i finalment acabava el programa sense poder entregar a la concursant cap quantitat econòmica.

Convertida en convidada

Ahir a la tarda, Emma García presentava com a convidada a Carmen, la protagonista de les xarxes socials en els últims dies. La dona explicava que tot es devia al fet que no escoltava amb claredat a la presentadora i això feia que no entengués les indicacions que se li estaven donant.

Seguidament va explicar que els diners que havia de guanyar serien pels seus fills i els seus néts, va ser llavors quan Emma García la va convidar a apropar-se al planell del joc per ara sí, endur-se un premi a casa. Després de dubtar de nou amb la dinàmica, Carmen es decantava per la lletra inicial de 'Viva la vida' i darrere s'amagaven 1.000 euros que regalarà als seus familiars més propers.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari