José Antonio Avilés provoca Emma García amb una foto que portarà cua

Tot i haver-se retirat de la televisió, no vol deixar de ser notícia

José Antonio Avilés, somrient, al plató de 'Viva la vida'
José Antonio Avilés ha lanzado una 'pullita' a Emma García y 'Viva la vida' | Telecinco

Un dels personatges més controvertits de la televisió actual és José Antonio Avilés. I és que el col·laborador i exconcursant de 'Supervivientes' ha vist com han sortit a la llum tota una sèrie de mentides que ha anat dient des de fa anys i de situacions polèmiques que l'han portat a tenir deutes i fins i tot que li podrien acabar fent que s'assegués en una banqueta davant la justícia.

Per tot això, fa uns dies donava a conèixer al programa on col·laborava, 'Viva la vida', que anava a deixar durant un temps la petita pantalla perquè estava «superat» per tot l'esdevingut: «Me'n vaig. Avui és el meu últim dia a la televisió (...) Tornaré quan estigui bé i trobi forces», assegurava.

Un adeu a la televisió amb data de caducitat

Aquestes eren les paraules que pronunciava per exposar el seu adeu momentani. No obstant això, sembla que darrere d'elles també s'oculta una altra mentida. I és que, segons ha revelat Marta López, el jove podria haver pres aquesta decisió per sotmetre a un empelt capil·lar i no per cansament. És més, es creu que té molt calculat el temps que estarà allunyat dels mitjans. En concret, sembla que únicament no treballarà a Telecinco durant un període de 21 dies per després tornar amb una entrevista en profunditat.

Això sense passar per alt que es va acomiadar dels seus companys enganyant-los novament. I és que els va prometre que mai s'asseuria al plató de 'Sálvame Deluxe' i que tot el que hagués de comptar ho faria en el de 'Viva la vida'. No obstant això, en el programa que presenta Jorge Javier Vázquez es van emetre uns àudios d'Avilés parlant amb la directora de l'espai, insistint que li agradaria anar al plató si se li oferia una sucosa quantitat de diners.

José Antonio Avilés llança una indireca a 'Viva la vida'

Aquestes filtracions van fer que la presentadora de l'espai on ell col·laborava, Emma García, es mostrés molt dolguda en el comiat del cordovès. I és que va dir que la seva paciència amb ell estava ja esgotada, cosa que no li va agradar al jove. L'ex concursant de 'Supervivientes', malgrat la seva marxa de la televisió, està disposat a seguir sent notícia doncs li encanta la fama, ni que sigui per les polèmiues a les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que VIVA LA VIDA...

Una publicación compartida de Aviles (@jose_antonio_aviles) el

En concret, el que ha fet ha estat publicar una fotografia d'ell mateix estirat en una piscina. Imatge que ha acompanyat del següent comentari: «Viva la vida».D'aquesta manera, sembla que llança una provocació al programa on fins fa uns dies estava col·laborant i gràcies al qual ha aconseguit donar-se a conèixer al gran públic. Caldrà esperar per veure si des del programa de Telecinco  decideixen respondre o no.


Comentaris

envia el comentari