Emma García presentant 'Viva la Vida'

Emma García es descuida i revela un aspecte desconegut de la seva vida privada

La presentadora de 'Viva la vida' va tornar al programa aquest cap de setmana

Emma García ha tornat de les seves vacances més sincera que mai. La presentadora de 'Viva la Vida' ha estat criticada en nombroses ocasions per ser frívola i poc espontània, a diferència del seu principal rival i substituta d'estiu Toñi Moreno. No obstant això, en la seva tornada al treball la periodista basca s'ha mostrat molt enèrgica, natural i, fins i tot, amb una actitud més desinhibida del que acostuma.

Tot fa indicar que les vacances han estat de meravella i està completament preparada per a començar una nova etapa al capdavant del programa. Aquest passat cap de setmana vam poder veure la presentadora basca novament al capdavant del programa vespertí de Telecinco.

Emma García es va retrobar amb els seus companys i va tenir algun enfrontament amb José Antonio Avilés, però també va protagonitzar un moment que va deslligar els riures de tot el plató.  La presentadora es va animar i va acabar deixant anar un comentari molt peculiar que va revelar un aspecte molt íntim de la seva vida privada.

Emma García revela una dada de la seva vida privada

La presentadora estava entrevistant Makoke, qui es va mostrar molt feliç per aquesta nova etapa de la seva vida. La col·laboradora no va dubtar a posar-se a ballar i saltar per a deixar ben visible que estava contenta. Encara que l'ex de Kiko Matamoros va optar per no revelar informació sobre la seva situació sentimental, Emma García va insinuar que potser aquesta felicitat es devia a alguna trobada amb un home.

En un intent de deixar clar que aquest estat d'ànim era comprensible, la presentadora va fer una revelació molt cridanera. En ple directe, Emma García va confessar que ella també havia passat uns dies agradables  al costat del seu espòs, deixant entreveure que va tenir unes vacances molt actives sexualment.