Emma García mostra el seu secret més ben guardat: fa 20 anys

La presentadora de 'Viva la vida' ha deixat als seus col·laboradors atònits

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
'Viva la vida' mostra la primera vegada d'Emma García a Telecinco | GTRES

Emma García és una de les presentadores més valorades a Espanya, ja que fa molts anys que treballa en el món de la televisió i, en certa manera, gràcies al fet que la cadena principal de Paolo Vasile va apostar fortament per ella. Actualment, la basca es troba presentant el programa 'Viva la vida', on va arribar l'any 2018 i que cada vegada se sent més còmoda, així ho demostra que hi hagi fet algunes confessions de la seva vida privada.

'Viva la vida' ha servit per descobrir a una Emma García diferent, molt més pròxima als seus col·laboradors i gràcies a aquesta complicitat, al llarg d'aquests dos anys, els espectadors del programa han pogut saber una mica més de la seva vida familiar. En diverses ocasions, la presentadora ha parlat del seu marit i de la seva filla. Per tant, aquest és sens dubte el gran projecte de la periodista, que ja va despuntar a 'A tu lado' i en 'Mujeres, Hombres y Viceversa' i, per aquest motiu, des del seu actual programa han volgut mostrar una imatge que ha fet posar vermella a Emma García.

Torito, el col·laborador més extravertit del programa ha volgut mostrar als espectadors com eren els col·laboradors de fa anys, mostrant les primeres vegades de molts d'ells a la televisió. En un primer moment li va demanar a Emma García que es tranquil·litzés, ja que no anava a mostrar cap imatge seva, però, abans de finalitzar la seva secció, Torito no va tenir més remei que mostrar com va ser la primera vegada d'Emma García a Telecinco.

'Viva la vida' mostra el primer vídeo d'Emma García a Telecinco

Cal anar-se'n 21 anys enrere per veure el debut televisiu de la presentadora a Telecinco. La veritat és que físicament no ha canviat molt, ja que Emma manté la mateixa línia que fa dues dècades, l'únic que ha canviat ha estat el seu pentinat. Abans de veure les imatges, Emma García s'ha posat molt nerviosa, ja que s'esperava qualsevol cosa. El vídeo que ha mostrat 'Viva la vida' és de l'any 1999, any en què la periodista basca va arribar a Telecinco com a reportera de 'Que punto'.

«El programa va acabar dues setmanes després d'arribar jo», va confessar entre rialles la presentadora de 'Viva la vida'. Els col·laboradors del programa van elogiar molt a la presentadora, ja que està pràcticament igual. En l'actualitat Emma García es troba en una de les seves millors etapes professionals i personals. La presentadora té un excel·lent contracte amb Telecinco, cadena amb la qual està vinculada des de 1999, i als seus 47 anys ha demostrat que els anys no passen per ella.

L'única cosa que han criticat els seus companys ha sigut el pentinat que tenia en el seu debut com a reportera. A favor seu, Emma García ha reconegut que li costava un gran treball pentinar-se i maquillar-se ella sola, ja que aleshores no tenia maquillador i, a més, no estava acostumada a pentinar molt per sortir a la televisió. «Aquest pentinat requereix quilos d'escuma», li va dir Torito a manera de broma.

Malgrat aquest detall, els tertulians han confessat que la seva presentadora està estupenda i que sembla que tingui la mateixa edat que el 1999. «És realment sorprenent, segur que tens la mateixa talla que fa 20 anys», han bromejat alguns col·laboradors com Marisa Martín-Blázquez o el mateix Torito. Des que Emma García està a 'Viva la vida' s'ha mostrat diferent, més propera a tots, pel fet que en diverses ocasions ha deixat la seva timidesa de banda per parlar de qüestions més íntimes.

Es nota que aquest tipus de programa és el que més s'adequa a ella. Cal recordar que abans d'arribar a 'Viva la vida', Emma García va estar cinc anys al capdavant de 'A tu lado' i deu als comandaments de 'Mujeres, Hombres y Viceversa'.


Comentaris

envia el comentari