Emma García ridiculitzada per un error amb un 'playback' a 'Viva la vida'

La presentadora va haver d'afrontar una situació molt incòmoda en ple directe

Enma García
La presentadora Emma García no està vivint una gran experiència al seu nou programa | El Confidencial

Emma García no ha tingut un començament triomfal com a presentadora de 'Viva la vida'. D'ençà que va deixar 'MYHYV', no ha parat de rebre crítiques per la falta d'adaptació a aquest nou format, tot el contrari que li ha passat Toñi Moreno. Tot plegat, la presentadora basca va viure el moment més tens el passat diumenge en ple directe. 

Una errada tècnica provoca la tensió

Va  haver d'intervenir i improvisar en plena emissió quan tot just començava una actuació musical.  Concretament, presentaven la seva nova cançó Shica i Gutman, però quan la música va començar a sonar el públic es va adonar que alguna cosa fallava. La cançó avançava, però els músics es mantenien quiets, sense cantar.

«Aquí no s'escolta». Una de les veus de control va revelar el problema. L'audiència a casa van sentir la cançó mentre que els músics i els assistents a plató no van poder detectar que la música havia començat. Va ser un error tècnic que va deixar clar que hi ha via 'playback'.

  

Enma García
Enma García va canviar 'MYHYV' per 'Viva la vida | Telecinco
 

Emma García va voler rebaixar la tensió de l'ambient i va demanar un aplaudiment pels músics. Així volia també guanyar temps, parlant amb els membres del grup, perquè se solucionessin els problemes tècnics.  

La professionalitat mostrada per la presentadora, però, no es va veure recompensada. Quan els convidats van voler dirigir-se a ella tampoc se'ls va poder sentir, ja que els micròfons estaven tancats. Finalment, encara que revelat definitivament el playback, es va solucionar tot i els va poder donar pas.

Les males crítiques no afecten l'audiència

Encara que l'audiència s'ha mostrat reticent al canvi de programes entre Emma García i Toñi Moreno, és cert que aquesta no ha incrementat però tampoc ha disminuït el nombre d'espectadors de 'Viva la vida'. 

Segons Kantar Media, empresa que mesura les audiències televisives, les dades es mantenen semblants a quan Toñi Moreno era la presentadora,  al voltant d'un 10,4% de quota de pantalla i 1,2 milions d'espectadores.

Tot i això, les xarxes socials van ser molt dures amb Emma García des del començament. Molt seguidors del programa tenien un gran afecte i estima per Toñi Moreno i no s'imaginaven el programa sense ella. 

Toñi Moreno protagonizó una emotiva despedida en su último programa en 'Viva la vida'
Toñi Moreno va protagonitzar un emotiu comiat en el seu últim programa a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Durant les primeres setmanes, la majoria de piulades reclamaven la tornada de la presentadora andalusa. De mica en mica, però, García sembla que està capgirant la situació, i la presentadora basca comença a guanyar-se als seus teleespectadors. 


Comentaris

envia el comentari