Emma García s'emociona en escoltar el relat d'una mare sobre els abusos sexuals a la seva filla

La presentadora de 'Viva la vida' no va poder reprimir les llàgrimes davant la injustícia d'un cas d'abusos sexuals a una nena de 3 anys que s'ha arxivat

Emma Garcia, emocionada després d'escoltar el testimoni de la mare
Emma Garcia, emocionada després d'escoltar el testimoni de la mare | TELECINCO

Emma Garcia s’enfrontava el passat diumenge a un dels moments més delicats, durs i emotius de la seva carrera quan, en el plató de ‘Viva la vida’, va escoltar el testimoni d’una mare la filla de la qual, només amb tres anys, havia patit abusos sexuals reiterats per part de l’exparella de la mare.

La descarnada història de la mare va fer que a la presentadora se li acabessin escapant llàgrimes d’emoció i de frustració. La mare, sota el nom de María, va voler mantenir el seu anonimat per por, i va confessar que la seva exparella havia abusat sexualment de la seva filla sense ella saber-ho i que aquesta li va confessar un any després dels fets.

Una onada d'indignació va recórrer el plató de Telecinco

L’advocat col·laborador del programa Alberto Albertini, opinava sobre els fets qualificant d'esfereïdora la situació que estava vivint la mare, amenaçada, ultratjada i tement per la vida de la seva filla. L'advocat trobava sobradament contrastat el relat, que es recolzava en diverses proves forenses i psicològiques que descartaven per complet qualsevol indici de confabulació per part de la nena. Una altra de les col·laboradores recolzava les seves afirmacions: «hi havia consistència en el relat de la nena (...) Ja és difícil verbalitzar una cosa així per un part d’un adult, posem-nos a la pell d’un nen».

 

El testimoni de María va commocionar els col·laboradors
El testimoni de María va commocionar els col·laboradors | TELECINCO

 

Tot i que existia una ordre d’allunyament entre l’agressor i la seva mare, aquest se la passava per alt constantment i amenaçava la mare i la filla, de tal manera que María vivia terroritzada pel que li pogués passar a la seva filla, tal com explicava una de les col·laboradores que havia parlat amb ella per telèfon: «Ella ha d’anar canviant-se de domicili perquè té por per la seva filla. Té por que acabi matant la nena».

Emma García s’unia a la commoció experimentada per tots els presents, i intentant reprimir les llàgrimes, afirmava: «El que no pot ser és que una persona que està passant per aquesta situació, no tingui protecció.(...). Com és possible que s’arxivi un cas així?Com és possible que aquesta dona hagi de gravar la seva filla, és que és difícil d’imaginar, perquè la nena expliqui el que ha passat?». Finalment, l’advocat Albert Albertini, va voler oferir-li a María la seva ajuda legal i es va comprometre a presentar-se amb ella als jutjats per arribar al fons de la qüestió i esbrinar què havia passat amb el seu cas perquè acabés arxivat.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari