Emma García plorant en un plató de Telecinco.

Emma García se sincera després de la mort més traumàtica que ha patit

Emma García recorda amb afecte una persona que ha perdut

Emma García té sempre molt present el seu pare. Va morir el mes de febrer passat i encara intenta refer-se de la seva pèrdua. Com és habitual, tracta de treure el seu costat més positiu i el recorda amb molt d'afecte.

Ja han transcorregut tres mesos des que se'n va acomiadar. I ha arribat l'hora de conèixer la situació i com ha afrontat aquest mal moment. La presentadora basca va aprofitar un acte solidari de Mamás en Acción per abordar algunes qüestions molt personals.

Una cosa essencial en la vida d'Emma és la seva família, a qui se sent molt unida. Per això s'ha sentit molt identificada amb aquest projecte que pretén acompanyar els menors hospitalitzats que no tenen els seus pares a prop.

No va poder deixar anar l'oportunitat de col·laborar amb aquesta iniciativa. Ella, com el personatge famós que és, creu que val la pena ser un altaveu per causes tan entranyables.

Fa molts anys que la veiem als platós, però coneixem molt poques coses de la seva vida. Ha explicat que «quan no estic treballant em dedico a desconnectar i a estar amb la meva família, que és la meva prioritat». I més a hores d'ara que ve de travessar per una època dura.

Emma García seriosa
Emma García va voler recordar el seu pare, a qui va perdre al febrer. | Telecinco
 

Revela que «han estat mesos complicats dins l'àmbit familiar», on ha estat «centrada en la meva mare i al meu pare, allà on estigui». En aquest temps ha tractat de donar suport en tot moment a la seva progenitora.

Emma García explica que la seva mare «és forta» i que la pèrdua d'un ésser estimat «és llei de vida». En qualsevol cas, considera que la seva actitud està sent admirable i que suposa tot un «exemple per als seus tres fills». De fet «no vol donar guerra i ens està donant suport a nosaltres», ha destacat.

Han passat només tres mesos. Però d'un dia per l'altre no es pot oblidar una figura tan important com la d'un pare. «L'absència es nota», afegeix la periodista emocionada.

Quan se li pregunta per les semblances entre ells, revela que en tenien unes quantes, de semblances, sobretot en la manera de ser. «Era reservat, introvertit, ens assemblem, sí», assegurava. Diu que ella és molt reservada amb la seva vida privada, i que ser així tampoc «no és dolent».

També ha volgut revelar quins són els seus plans de futur, sobretot amb vista al període estival. Confia que sigui «un estiu fenomenal». Com sol ser habitual «m'agafaré un mes i escaig de vacances, perquè la resta de l'any no m'agafo res, així que aprofitaré», va dir.

Emma García, disposada a col·laborar amb els altres

Emma García va assenyalar que el més bonic de ser coneguda és la capacitat que té per aportar el seu granet de sorra en causes solidàries. Durant l'acte amb Mamás en Acción es va mostrar encantada de col·laborar-hi.

S'identificava molt amb els nens que intenta ajudar aquesta associació. Molts no tenen pares o simplement no poden comptar amb la seva presència en els períodes en què estan hospitalitzats.

Emma García en un photocall.
La presentadora ha col·laborat amb una bona causa. | GTRES
 

«Al final és igual l'edat que tinguis, perquè quan perds un pare, l'absència es nota. I a mesura que passen els dies, més», va indicar. Es posa a la pell dels menors i pensa que «alguns no han conegut els seus pares», de manera que «no em puc queixar».

Emma està molt il·lusionada amb la possibilitat de «donar visibilitat i ajudar». Va explicar que aquesta campanya li toca molt de prop. Mentrestant, no perd l'oportunitat de recordar una persona tan important a la seva vida com era el seu pare.

▶️ Emma García se emciona al recordar a su padre fallecido