Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García es trenca en veure la traïció definitiva abans del final

Emma García no passa per un bon moment

Amb el pas del temps i milers de programes a l'esquena, Emma García s'ha coronat com una de les presentadores claus de Telecinco.

Tot i això, el seu futur penjava d'un fil fa uns dies, després de confirmar-se que Viva la vida arriba al seu final. A aquest revés, Emma a més ha hagut de fer front a una tremenda traïció…

Emma García, a punt de desaparèixer

La vida professional d'Emma García ha donat moltes voltes en els últims cinc anys. Mujeres y hombres y viceversa va ser el seu programa estrella. Allà va mantenir el seu lloc de treball durant més de cinc anys i les dades d'audiència eren innegables.

Però tot va canviar de sobte amb una decisió d'última hora presa per Paolo Vasile, el propietari de Mediaset. La basca passaria a presentar Viva la vida els caps de setmana i deixaria per sempre el programa amb què va tenir molt d'èxit.

Emma García plorant en un plató de Telecinco.
Emma García fa anys que treballa al món de la televisió. | Mediaset
 

Així i tot, Emma García va saber refer-se i estar a l'altura del programa més vist de Telecinco. Tot i això, en els últims dies, una bomba ha caigut sobre el seu cap: Viva la vida desapareixerà per sempre.

I serà el pròxim 24 de juliol l'últim dia que veurem Emma García asseguda en aquell plató. De seguida molts es van preocupar per l'incert futur professional de la basca.

Fins i tot ella, que no va saber que se'n faria de la seva feina una vegada la presentadora apagui els focus al plató de Telecinco. Per si no n'hi hagués prou, a més del disgust que fa dies que suporta, ha rebut una punyalada de qui menys esperava.

Emma García, traïda

Si alguna cosa caracteritza la basca, és el fet que té pocs amics a la televisió. I, tenint en compte l'última traïció que ha rebut, no sembla mala idea la d'Emma García…

Després que s'anunciés l'adeu per sempre de Viva la vida, un dels seus col·laboradors habituals ha dit adeu. Però no ho ha fet de la manera més adequada.

Amb un post al seu perfil d'Instagram, Torito ha anunciat que aquest cap de setmana s'emetrà el seu últim reportatge a Telecinco. I ho ha fet enviant un contundent missatge a tots els que conformen aquest programa, incloent-hi Emma García.

«He decidit baixar del veler abans que arribi a port. Ja que el vent que bufava per part del patró de vegades no era favorable», començava.

«A la vida cal ser valent. Ja ho deia el filòsof: Valora una persona quan la tinguis, no quan l'estiguis perdent».

I llançava un missatge esperançador: «20 anys cotitzant en això. Espero tornar aviat per fer el que m'encanta, entretenir dins un cabaret anomenat televisió», concloïa.

Tot i que Emma García mantenia una molt bona relació amb Torito, la presentadora ha preferit mantenir-se en silenci. I és que no s'espera que la periodista comparteixi un comentari a la publicació del que ha estat el seu company de programa durant anys.

El futur professional d'Emma García

Després d'anunciar-se l'adeu de Viva la vida, molts s'han preguntat pel futur professional d'Emma García. Pel que sembla, la basca no té pensat desaparèixer tan fàcilment de Mediaset. La seva relació amb Paolo Vasile, així com la seva bona feina tindrà els seus fruits molt aviat.

Imatge d'Emma García.
Emma García tornarà a la televisió amb un nou projecte. | Europa Press
 

Mediaset diu adeu a Viva la vida, però té preparat un nou programa que presentarà Emma. Serà també els caps de setmana, però de moment no se sap l'horari ni que seran els nous companys de la basca.