Emma García seria y tocándose el pelo

Emma García s'emporta el pitjor pal professional en plenes vacances

A les xarxes socials no es comenta una altra cosa

Fa uns dies, Emma García  va marxar de vacances d'estiu. I ho va fer deixant que l'andalusa Toñi Moreno  la substituís com a presentadora al capdavant de 'Viva la vida'. D'aquesta manera, aquesta ha tornat al format que ella va posar en marxa temps enrere i amb gran èxit.

Des de la marxa temporal d'aquella, les xarxes socials no deixen de comentar el paper que Toñi  està fent en l'esmentat format. En concret, han sorgit enquestes en revistes que demostren que el públic prefereix a la gaditana  com a presentadora. Però aquí no queda tot, ja que també està aconseguint bones audiències i fins i tot ha fet alguna cosa que li ha fet guanyar nombrosos aplaudiments. Tant és així que fins i tot en el compte oficial de Twitter del programa han sorgit veus demanant que sigui Moreno  la que segueixi al front d'aquest.

Toñi Moreno enlluerna a l'audiència

Aquest cap de setmana és quan ha tingut lloc un fet que posaria en perill el lloc d'Emma García a  'Viva la vida'.  Exactament el que ha passat és que l'actual presentadora ha carregat contra el col·laborador José Antonio Avilés,  conegut pels seus escàndols. Aquest ha manifestat que Maria Teresa Campos havia donat una entrevista en exclusiva amb la seva néta Alejandra Rubio. No obstant això, ràpidament la seva versió ha estat negada via telefònica per les dues protagonistes. És més, les dues filles de la periodista, Terelu Campos i Carmen Borrego, també han desmentit la informació.

Malgrat tot, el jove ha seguit amb la seva història i això ha ofès molt a Toñi Moreno. En concret, la presentadora  li ha dit: «Vés fora, que se'n vagi a casa no? Què fem amb ell? (...) Que estàs mentint, 'tío'. Anem a veure. Si diu Teresa Campos, que és la protagonista de la notícia, si diu Alejandra, si truca Terelu, si diu Carmen i totes diuen que aquest reportatge no s'ha fet i no es va a fer és que ets un mentider».

Aquestes paraules han ofès enormement a Avilés, que ha decidit anar-se'n de plató davant l'actitud impassible de la presentadora.

La manera d'actuar de la presentadora  li ha fet guanyar nombrosos comentaris positius en les xarxes socials. Així, encara que hi ha també els que han criticat que fos tan dura amb el col·laborador, la majoria ha estat a favor d'ella. Tant és així que hi ha internautes que fins i tot han demanat que sigui ella la que continuï al capdavant del programa.

En concret, entre els missatges al seu favor han destacat alguns com ara aquests:

  • «Olé per  Toñi Moreno, fa el que molts pensem. És una vergonya que aquest personatge malgrat tot continuï a la televisió».
  • «Emma  no traspassa la pantalla, és molt 'sosilla'. Toñi sap portar bé el programa. Si fos per ella Avilés no hi és, però li ha d'aguantar amb les seves mentides».
  • « Toñi Moreno és del millor que té el programa».
  • «Brava Toñi, posant les coses al seu lloc».
  • «Per fi, algú que li pari els peus».
  • «Visca Toñi, fora Avilés».

D'aquesta manera, ha quedat clar que l'audiència dóna suport a la gaditana en la seva nova marxa a 'Viva la vida'. És clar que la presentadora captiva a l'audiència i sembla que no tant Emma García. Caldrà veure si la cadena decideix prendre alguna mesura al respecte.