Imatge d'Emma García.

Emma García, en xoc després de descobrir l'engany més gran de la seva vida

Emma García no esperava que això sortís a la llum

Emma García no sap què dir després que un dels enganys més grans de tota la seva carrera professional hagi sortit a la llum.

La presentadora de Viva la vida no es pot creure que la premsa del cor del nostre país hagi aconseguit proves sobre la mentida que han intentat vendre als seguidors del programa.

Emma García plorant en un plató de Telecinco.
Emma García no sap què dir | Mediaset

Sens dubte, un dels esdeveniments més importants de l'any ha estat el casament José María Almoguera, fill de Carmen Borrego i treballador d'aquest format. Durant diverses setmanes, el clan Campos ha estat protagonista de molts programes de Telecinco.

La companya d'Emma García i la resta d'aquesta mediàtica familiar han estat protegint aquesta exclusiva amb totes les seves forces, ja que havien aconseguit vendre el casament a una de les capçaleres més importants del nostre país.

I, malgrat el seu restrictiu contracte amb Lecturas, la filla petita de María Teresa Campos ha sabut com aprofitar aquest casament.

María Teresa Campos i José María Almoguera
José María Almoguera amb la seva àvia | CEDIDA

Aquest cap de setmana, Viva la vida va dedicar pràcticament tota la seva emissió a comentar aquest esdeveniment tan esperat per a la família Campos. Dissabte passat, 14 de maig, el programa presentat per Emma García va decidir col·locar una grua molt a prop de la finca on es va celebrar l'enllaç.

Per intentar captar imatges de l'interior i així rebentar l'exclusiva Lecturas, aquest format de Telecinco va enviar un col·laborador molt recurrent, José Antonio Avilés. I malgrat que aquesta performance semblava cosa de Raúl Prieto i el seu equip, no tot és el que sembla.

▶️ María Teresa Campos cuenta los detalles de la boda de su nieto, el hijo de Carmen Borrego

La presentadora queda en evidència

Emma García no s'esperava que tota aquesta mentida quedaria al descobert dies després del casament. El portal de notícies Informalia ha tingut l'oportunitat de parlar amb fonts properes a la família Campos.

Aquestes persones no han tingut problemes a revelar la veritat sobre aquest suposat robat. Segons ha pogut saber aquesta secció de El Economista, Borrego sabia tot el que passaria durant la cerimònia.

«Ella ho havia parlat amb el programa i ho havia consentit, però amb una condició: que no sortís a la llum cap imatge de dins que posés en perill el seu acord amb Lecturas», han assegurat.

«Carmen acceptava participar en aquest joc sempre que finalment no traguessin cap imatge. A més, sabia que des de la grua no podrien fer res».

Però el que mai no es va poder imaginar la col·laboradora de Sálvame és que el seu antic programa aconseguís entrar a la finca del costat on van poder captar molt millor tot el que estava passant dins aquesta celebració. «Això sí que la va posar nerviosa i va ser quan va començar a passar-ho malament».

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
El pacte d'Emma García i Carmen Borrego ha sortit a la llum | Mediaset

«Ella va permetre que Viva la vida jugués amb la tensió de rebentar el casament, fet que ni el seu fill ni ningú sabia. Va permetre que a l'enllaç del seu fill, l'equip de seguretat es posés en alerta en veure la grua. El mateix nuvi va tenir moments de preocupació perquè es poguessin filtrar imatges que anul·lessin la seva exclusiva», han assegurat.

Segons ha pogut saber aquest mitjà de comunicació, quan el nuvi s'assabenti que la seva mare havia arribat a un acord amb l'equip d'Emma García «no li farà gens de gràcia i és probable que tingui una conversa amb ella».