El missatge d'OT a Roberto Leal en el seu dia més feliç

El presentador compleix avui, 28 de juny, 41 anys

Roberto Leal compleix avui 41 anys | TVE

Roberto Leal abandona 'Operación Triunfo' després de tres edicions conduint el programa. L'andalús, que havia tornat la popularitat al format, s'ha acomiadat del reality deixant un gran buit no només en l'audiència, sinó en tot l'equip que conforma el programa. Aquest diumenge, 28 de juny, Roberto Leal compleix 41 anys i ho fa envoltat de l'afecte de tots aquells que l'han vist al front de la càmera liderant el format que ens ha regalat talents com el d'Aitana, Lola Índigo o Miriam Rodríguez.

Com a mostra, el programa ha publicat un vídeo en xarxes socials on feliciten l'andalús. «Moltes felicitats Roberto Leal! Sempre amable, sempre professional, sempre alegre, sempre sumant... Sempre serà OT i sempre seràs ideal. Et volem infinit!», Deia el missatge que anava acompanyeu d'un vídeo amb els millors moments del presentador.

Sens dubte, Roberto Leal s'emociona cada vegada que rep aquesta mena de missatges. Malgrat que el presentador ha fitxat per 'Pasapalabra' a Antena 3, el jove no oblida el bon tracte rebut per la cadena pública. Tant és així que fins i tot responia a l'afectuós missatge amb un «Gràcies, família». Mentrestant, els seguidors del concurs de Gestmusic encara estan a l'espera que es reveli qui prendrà el relleu de Roberto Leal i si el format tindrà continuïtat, ja que la cadena encara no s'ha pronunciat.

Tinet Rubira, responsable de la productora, ha afirmat que «si TVE no està per seguir, el rat digital pot pagar un OT sense televisió lineal». La veritat és que de continuar el format en TVE, la cadena hauria de buscar un presentador que reemplaci la professionalitat i l'alegria de Roberto Leal, Qui ja s'ha guanyat l'afecte de la cadena, de la productora, dels concursants però sobretot del públic.


Comentaris

envia el comentari