Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

Empipada monumental dels fans de 'Sálvame' amb el director del programa

L'audiència s'ha mobilitzat i denuncia a les xarxes socials que Rocío Carrasco sigui la nova col·laboradora

Jorge Javier Vázquez ha aconseguit convertir el seu programa en un dels més vistos de la televisió. Més de dos milions d'espectadors es connecten cada tarda a Telecinco per no perdre's les trames dels seus col·laboradors.

Els espectadors senten devoció per algunes col·laboradores com Lydia Lozano i Gemma López, però no tenen cap inconvenient en criticar el seu comportament quan és necessari. De fet, utilitzen les xarxes socials per carregar durament contra diversos col·laboradors del programa. Ara bé, mai havien carregat contra la direcció.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'audiència coneix al detall tots els secrets de 'Sálvame'. Els responsables del negoci, David Valldeperas i Alberto Díaz, sovint estan en el punt de mira. 

Valldeperas i Díaz formen un equip perfecte i, fins i tot, han aconseguit fer història en la crònica social. Treballen molt de valent per contractar els famosos més cotitzats del moment. Per aquest motiu, han decidit contractar a Rocío Carrasco perquè sigui una de les noves col·laboradores. 


Rocío és la nova defensora de l'audiència, càrrec que va ocupar la seva 'segona mare': María Teresa Campos. 

Carmen Borrego també va rebre aquesta oferta, però no està disposada a tornar a treballar amb certs col·laboradors.

L'exdona d'Antonio David ha perdut la por, així que ha acceptat l'oferta sense cap objecció. Tot feia pensar que aquest fitxatge revolucionaria Telecinco, tot i que les reaccions han estat força diferents del que s'esperava.Alguns famosos estan encantats amb la incorporació de Rocítio, com el Maestro Joao o les Campos. No obstant això, la majoria dels espectadors s'han manifestat en contra a les xarxes socials.

Els espectadors no estan d'acord amb la incorporació de Rocío Carrasco

Els directors de Jorge Javier no imaginaven que la nova col·laboradora generaria aquest enrenou. L'audiència està molt enfadada amb ells, ja que consideren que s'han comportat de manera previsible.

Gran part de les crítiques van orientades en el mateix sentit. Els seguidors de 'Sálvame' creuen que han intentat omplir el buit que ha deixat lliure Mila Ximénez.

D'altra banda, hi ha qui considera que han arruïnat la vida d'Antonio David amb l'objectiu de generar espectacle. Hem de recordar que Antonio David no ha estat condemnat per cap jutge, però sí que ha estat titllat de manera massiva.


Rocío Carrasco ha aprofitat l'absència d'Antonio David Flores per ocupar el seu lloc i, mentrestant, segueix alimentant la polèmica. Les seves acusacions podrien ser certes, però Telecinco hauria de frenar l'assumpte fins que hi hagi una sentència.

L'audiència considera que David Valldeperas i Alberto Díaz no han actuat correctament. A més, Valldeperas té molt bona relació amb Carrasco, així que l'oferta podria ser un compromís.

No obstant això, és cert que Rocío Carrasco té experiència suficient per a col·laborar en el programa. Abans de desaparèixer dels mitjans de comunicació, va estar treballant amb professionals de la talla de María Teresa Campos.

Tot fa pensar que Antonio David haurà d'esperar un temps per tornar a actuar. Ha demandat als seus antics caps i aquests li han respost de la pitjor manera possible: convertint a la seva enemiga en protagonista.


Així doncs, Rociíto ocupa un càrrec de vital importància; s'encarrega de fer públic les queixes dels espectadors. Ara bé, tractarà el descontentament dels espectadors o preferirà vetar el tema?