YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Patiño, desolada per una traïció: «Ningú m'ha demanat permís»

A la presentadora no li agradat gens trobar-la seva cara estampada en un producte d'un supermercat

María Patiño a 'Dissabte Deluxe'
María Patiño se sorprèn a l'trobar en un supermercat unes màscares amb la seva cara | Telecinco

María Patiño segueix amb el seu intens treball al capdavant de 'Socialité' i en la seva cadira diària de 'Sálvame'. Si fa uns dies era notícia pel seu espectacular posat en biquini a l'illa de Fuerteventura, on va passar un cap de setmana descansant i gaudint de l'estiu, aquests últims dies s'ha trobat amb una sorpresa que no li ha fet molta gràcia i que ha volgut compartir a les seves xarxes socials.

 

La periodista es trobava comprant en un supermercat pròxim a casa, quan ha vist unes mascaretes a la venda, que eren una mica particulars. I és que aquestes mascaretes venien amb la seva pròpia cara. Això a la col·laboradora no li ha agradat gens, ja que ningú li havia consultat al respecte ni li havia demanat permís: «I jo em pregunto ... Per què ningú m'ha demanat permís», exclamava en xarxes socials.

 

Stories de Maria Patiño
María Patiño mostra la seva disconformitat amb aquestes mascaretes | Instagram

Unes mascaretes de les quals no rep cap benefici

A la periodista no li falta raó, perquè encara que és un personatge públic, i la llei de drets d'imatge permet la captació i exposició d'aquells personatges públics que es trobin en llocs públics, aquest no seria el cas, ja que la seva imatge s'ha fet servir amb fins comercials, és a dir, per vendre més, aconseguint un benefici econòmic del qual la periodista no hi participa.

 

Encara amb la sorpresa de trobar-se la seva cara en una mascareta, l'estrella de 'Socialité' s'ho ha pres amb força humor i fins i tot ha acompanyat la publicació amb una cançó molt especial per a ella, 'No deixis de somiar' de Manuel Carrasco, que també apareixia com a eslògan en la mascareta.

 

Moments durs pels col·laboradors de 'Sálvame'

A part d'això, María Patiño ha començat la setmana coneixent una tràgica notícia, la mort del marit de la seva companya Paz Padilla, que ha mort de càncer aquesta setmana, una malaltia que ni María Patiño ni la resta de companys de 'Sálvame' coneixien, a excepció de Belén Esteban.

 

Aquest diumenge, María Patiño obria 'Socialité' amb la tràgica notícia i amb la presència telefònica de Lydia Lozano. «Ella ha tingut una coherència amb la seva vida personal i així ha gestionat aquest moment. Ella mai ha volgut donar detalls i ha estat sempre protectora amb la família. Malgrat l'extravertida que és, amb el seu entorn sí que és molt reservada. Ara ens posem a recordar la manera de ser que té. De fet, fa només uns dies ens demanava fer un 'tik tok' quan va acabar Sálvame  i vam ballar i vam riure i mai vaig notar res. Així és Paz», reconeixia la presentadora després d'anunciar la mort del marit de Padilla.


Comentaris

envia el comentari