Una empresa retira la publicitat de 'Gran Hermano' pel presumpte cas de violació

Fi Network, un operador de telefonia mòbil i Internet, ha anunciat la seva retirada immediata de la seva publicitat

Una empresa retira la publicitat de 'Gran Hermano' pel presumpte cas de violació | GTRES

El presumpte cas de violació a 'Gran Hermano' li està suposant molts problemes al programa per la seva manera de tractar-ho. Una empresa de telefonia mòbil ha manifestat que retiraran la seva publicitat de 'GH'.

 

'El Confidencial' va publicar el vídeo en el qual la direcció del programa li mostrava al confessionari a Carlota els fragments dels suposats abusos. Les conseqüències poden ser molt greus, ja que a més de mostrar-li aquest impactant i detestable vídeo, el programa li va demanar que allò no sortís d'allà. La concursant va entrar en un estat d'ansietat màxim.

Primera empresa que es desvincula del programa

De moment, Fi Network, un operador de telefonia mòbil i Internet, ha anunciat la seva retirada immediata de la seva publicitat a 'GH VIP', denunciant el procés pel qual la cadena ha tractat aquest tema tan delicat. Fi Network, assegura que la retirada dels seus anuncis es deu a l'actual controvèrsia que està generant aquest cas. La mateixa empresa ha expressat el seu total rebuig a qualsevol mena d'abús o violència sexual, desvinculant completament del programa i mostrant la seva solidaritat i suport no només a la suposada víctima sinó a totes les dones que pateixen aquest tipus d'actes.

 

«Des Fi Network rebutgem enèrgicament qualsevol classe d'abús o violència sexual, així que hem decidit retirar la publicitat de Gran Hermano com a repulsa al presumpte cas de violació ocorregut en el programa», ha comunicat l'empresa.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió