Antonio David Flores y Rocío Carrasco

Antonio David i Rocío Carrasco, cara a cara: Rocío Flores i Fidel, testimonis

Rocío Carrasco demana 12.000 euros a Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha fet un pas endavant després d'estar més de 20 anys d'estar a la rereguarda. Ara, demandarà Antonio David per vulnerar el seu dret a l'honor. Tot i haver-se enfrontat en més d'un judici anteriorment, sembla que aquest serà el decisiu. 

Rocío Carrasco assegura que s'ha mantingut molt temps en silenci, lluitant contra les denúncies del pare dels seus fills. L'antic col·laborador de 'Sálvame', al seu torn, ho nega rotundament i afirma que és ell «qui ha estat assetjat judicialment».

Antonio David Flores compta amb un suport fonamental en aquesta nova guerra: la seva filla Rocío, que anirà al judici com a testimoni dels fets. Rociíto ha posat en mans de la justícia uns fets que van tenir lloc el 2016, després de celebrar el polèmic casament amb Fidel Albiac.

L'exgendre de la Jurado va concedir una entrevista al 'Deluxe' que suposadament atemptava contra l'honor de Carrasco, atreviment que podria pagar car. El jutge els ha citat el 23 de maig de 2022, data en la qual s'emetrà una de les sentències més esperades.

Antonio David ha aconseguit que la justícia falli a favor seu, cosa que ha situat a La Fàbrica de la Tele en una posició compromesa. Aquesta productora controla gran part de la programació de Telecinco i ara haurà de pagar més de 80.000 euros a l'ex de Rociíto.

Antonio David ha rebut una denúncia de 12.000 euros

Rocío Carrasco sempre ha comptat amb el mateix suport per lluitar contra el suposat botxí: el seu marit, Fidel Abiac. L'advocat ha estat testimoni de la pressió a la qual ha hagut de fer front la filla de «la més gran», cosa que va estar a punt d'acabar amb ella.

«Puc dir que totes les demandes que tinc en qüestió de família me les ha plantejat ell a mi i no ha guanyat mai. Jo guanyo la separació, la nul·litat, les modificacions de mesures i la demanda per substituir el consentiment», declara Rocío durant el seu documental.

No obstant això, ha denunciat el pare dels seus fills per una infracció. Li demana 12.000 per vulnerar el seu dret a l'honor en una entrevista on també va criticar el senyor Albiac.

Fidel acudirà al judici com a testimoni, on coincidirà amb Rocío Flores, que ha manifestat públicament el seu descontentament amb ell. La sentència serà definitiva, ja que Flores pensa que després de guanyar a 'Sálvame' no hi ha ningú capaç de derrotar-la. 

Rocío Carrasco, un any de presó i 15.000 euros

Antonio David Flores no és l'únic que té un futur judicial bastant complicat; la seva exdona també ha de resoldre assumptes importants. El fill petit del matrimoni ha interposat una denúncia contra tots dos progenitors per l'impagament de la pensió.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' està inclòs en aquest conflicte, encara que el més probable és que tot respongui a una estratègia judicial. Ell tampoc ha pagat la pensió del jove i no tindria sentit que demandés únicament Carrasco.

David Flores exigeix una indemnització de 15.000 euros i un any de presó, una condemna que Rocío podria complir amb un gran desànim. Sempre ha defensat que el noi l'admirava, però els últims esdeveniments fan pensar el contrari.

El net de la cantant està molest amb els seus pares, així que només ha posat una condició per frenar les demandes: que facin les paus. Ara són ells qui han de prendre una decisió per posar punt i final a la seva estranya costum de reunir-se als tribunals.

«El meu client finalitzarà aquestes actuacions processals, en el cas que tots dos progenitors cessin els procediments penals que s'han iniciat. No hi ha cap altre desig per la seva part, només que els seus pares facin les paus», declara l'advocada de David.