Nova picabaralla entre Belén Esteban i Kiko Matamoros pels deutes amb Hisenda

Hi va haver molta tensió per les paraules al respecte de Makoke, l'exparella del col·laborador televisiu

Belén Esteban cuenta que Sofía le explicó su encuentro con Kiko Matamoros
Belén Esteban i Kiko Matamoros van protagonitzar un enfrontament | Telecinco

Makoke, la recent exparella de Kiko Matamoros, no anava al plató de 'Sábado Deluxe' des de feia dos anys. Però l'última aparició que ha fet al programa, presentat per Jorge Javier Vázquez, ha estat objecte de controvèrsia.

Va parlar sense embuts i amb tot detall sobre la relació que mantenia amb Kiko Matamoros. La malaguenya va explicar des de la manera que es va assabentar, durant el viatge a París on ell li va proposar matrimoni, que l'havia estat enganyant fins a com va saber a quin puticlub anava i tots els problemes econòmics en què està implicada la parella. L'exmodel  estava ben disposada a crear polèmica després d'haver sortit de la casa de 'GH Vip 6' fa tan sols unes setmanes.

El col·laborador, en sentir les confessions sobre els temes econòmics i els deutes que tenia la parella amb l'Agència Tributària i a causa de les diverses propietats immobiliàries, no va dubtar en pronunciar-se al respecte.

Makoke en 'Sálvame Deluxe'
Makoke va parlar sense embuts a 'Sálvame' | CATALUNYADIARI.CAT

 

La trucada polèmica de Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe' 

Kiko Matamoros no es va quedar de braços plegats quan els seus companys de 'Sálvame' comentaven el seu gran deute amb Hisenda i va decidir telefonar al programa per fer alguns aclariments. A part de respondre al que havia explicat la seva exparella, va aprofitar la trucada per dirigir-se als col·laboradors: «Molts dels que seuen aquí han tingut el mateix problema que jo, Hisenda els ha cobrat i a mi no perquè no tinc el tema recorregut. D'aquí poc, potser algú s'haurà de menjar les seves paraules amb patates», una bona cleca especialment per Belén Esteban, tot fent referència al suposat deute que té ella amb Hisenda.

Per la seva part, la col·laboradora es va defensar: «Devia 700.000 € a Hisenda, tenia un pis en propietat, el vaig vendre per pagar el deute, creat per l'íntim amic d'aquest senyor, que li va deixar 100.000 €, segurament meus».

Però la picabaralla entre Belén Esteban i Kiko Matamoros no es va acabar aquí. La de San Blas va insinuar la mala praxi que té Matamoros per guanyar diners a l'esquena d'Hisenda.

La guerra fa temps que dura

L'enfrontament entre Kiko Matamoros i Belén Esteban fa temps que dura, i ja són moltes les vegades que hem vist les seves contínues discussions tant a 'Sálvame' com a 'Sábado Deluxe'. Moltes d'aquestes disputes són ocasionades per la relació d'amistat que hi havia entre el col·laborador i Toño Sanchís, l'antic representant de Belén Esteban, a qui va acabar per denunciar, ja que es va quedar amb més diners dels que li pertocaven quan treballaven junts, i guanyar-li la batalla judicial.


Comentaris

envia el comentari