El tens enfrontament entre el germà de Karelys i una reportera de 'Socialité'

Han protagonitzat un moment realment vergonyós

Reportera de 'socialité' seguint a el germà de Karelys Rodríguez
Tens ha estat l'enfrontament entre la reportera i el germà de Karelys | Telecinco

Aquests dies, si hi ha hagut una dona que ha aconseguit el protagonisme en la premsa rosa, aquesta ha estat Karelys Rodríguez. I és que aquesta ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' en què revelava la relació que ha mantingut amb Cayetano Rivera. Així, ha manifestat que han estat junts sis anys, fins a l'any 2019, el que significa que el torero va ser infidel a la seva esposa Eva González.

Precisament per l'enrenou que han ocasionat aquestes declaracions, el programa 'Socialité' ha volgut aprofundir en la qüestió. Per això, no ha dubtat a enviar a la reportera Giovanna González a casa del germà de Karelys Rodríguez per conèixer la seva opinió sobre els fets. I això ha propiciat que es visqui un dur enfrontament entre tots dos.

El moment més tens

Fins a l'habitatge que ell té a Estepona es va traslladar l'esmentada reportera, que va aconseguir trobar-lo a les portes de la casa. Res més veure'l, la jove li va preguntar com havia rebut l'entrevista de la seva germana. I la resposta d'ell va ser molt contundent: «O marxeu d'aquí o crido a la Guàrdia Civil».

No obstant això, la tensió va anar creixent. Així, el germà de Karelys Rodríguez va etzibar de manera grollera a la periodista: «Digues al teu cap que em mengi els ous». I a això va afegir: «La meva germana no és aquí, així que no vinguis a molestar casa meva».

En aquest punt, visiblement nerviós, va tornar a advertir Giovanna que si no marxava cridava a la Guàrdia Civil . Ella va intentar explicar-li que estava fent la seva feina i això va semblar tranquil·litzar-lo en certa manera. Així les coses, el germà de Karelys va acceptar la situació i finalment, després de molta tensió i diàleg entre les dues parts, li va arribar a explicar que la seva germana estava bé. És més, li va indicar que comptava amb el suport de tota la família.


Comentaris

envia el comentari