Reportera de 'Socialité' siguiendo al hermano de Karelys Rodríguez

El tens enfrontament entre el germà de Karelys i una reportera de 'Socialité'

Han protagonitzat un moment realment vergonyós

Aquests dies, si hi ha hagut una dona que ha aconseguit el protagonisme en la premsa rosa, aquesta ha estat Karelys Rodríguez. I és que aquesta ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' en què revelava la relació que ha mantingut amb Cayetano Rivera. Així, ha manifestat que han estat junts sis anys, fins a l'any 2019, el que significa que el torero va ser infidel a la seva esposa Eva González.

Precisament per l'enrenou que han ocasionat aquestes declaracions, el programa 'Socialité' ha volgut aprofundir en la qüestió. Per això, no ha dubtat a enviar a la reportera Giovanna González a casa del germà de Karelys Rodríguez per conèixer la seva opinió sobre els fets. I això ha propiciat que es visqui un dur enfrontament entre tots dos.

El moment més tens

Fins a l'habitatge que ell té a Estepona es va traslladar l'esmentada reportera, que va aconseguir trobar-lo a les portes de la casa. Res més veure'l, la jove li va preguntar com havia rebut l'entrevista de la seva germana. I la resposta d'ell va ser molt contundent: «O marxeu d'aquí o crido a la Guàrdia Civil».

No obstant això, la tensió va anar creixent. Així, el germà de Karelys Rodríguez va etzibar de manera grollera a la periodista: «Digues al teu cap que em mengi els ous». I a això va afegir: «La meva germana no és aquí, així que no vinguis a molestar casa meva».

En aquest punt, visiblement nerviós, va tornar a advertir Giovanna que si no marxava cridava a la Guàrdia Civil . Ella va intentar explicar-li que estava fent la seva feina i això va semblar tranquil·litzar-lo en certa manera. Així les coses, el germà de Karelys va acceptar la situació i finalment, després de molta tensió i diàleg entre les dues parts, li va arribar a explicar que la seva germana estava bé. És més, li va indicar que comptava amb el suport de tota la família.