Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco

Gloria Camila més categòrica que mai: No pensa mendicar-li amor a Rocío Carrasco

Gloria Camila no pensa permetre que la seva germana segueixi atacant el seu pare

La complicada situació familiar que enfronten els Mohedano no sembla que s'hagi de solucionar aviat.

Rocío Carrasco deixava molt clar durant l'especial de 'Montealto' que no tenia previst arreglar les coses ni reprendre la relació amb els seus germans.

Sobretot, després d'escoltar Gloria Camila dir que tota aquesta situació li feia mal. «Jo empatitzo amb tothom», assegurava la filla d'Ortega Cano.

«És més, espero una conversa per poder empatitzar, fins i tot més», afegia sobre el retrobament que espera que es produeixi algun dia amb Rociíto.

Gloria Camila
Gloria Camila s'emocionava recordant coses del passat. | Telecinco 

Deixava clar que «li fa molta pena la situació». Sobretot, «reconèixer coses i no tenir la comunicació per poder-ho parlar i recordar-ho juntes».

«Al final és la germana gran donant coses als petits que potser no recordem. Sempre m'està faltant aquesta part».

«Jo, personalment, no tinc problema a parlar amb ella. Deixant de banda tots els altres», remarcava.

Casa Rocío Jurado a Montealto
La propietat de Montealto de Rocío Jurado està abandonada actualment. | Mediaset 

Unes declaracions a les quals Carrasco no dubtava a respondre durant la tornada a Telecinco. Encara que ha evitat entrar directament al tema, deixava clar el motiu pel qual no podia acostar-se als seus germans

«No hi ha dubte que m'hauria agradat que la cançó hagués sonat d'una altra manera. Però ha sonat amb la música que ha sonat i no hi ha més remei», explicava.

«Canviar la partitura depèn dels músics. És més complicat que tot això», sostenia. «En aquesta banda de música hi ha molts músics que toquen. Al final el mestre és el mateix i crec que amb això ja ho he dit tot».

Gloria Camila tanca les portes a la seva germana

Unes paraules que no acabaven de fer gràcia a Glòria, que acabava explotant a 'Ya son las ocho'. Molt molesta, assegurava que «això del mestre, no sé a qui es refereix».

«Però si seguim així, la melodia es pot canviar perquè canvies de cançó i en sona una altra, jo no estic dirigida per cap mestre. No sabia si es referia al meu pare o a Antonio David».

«Si és per Antonio David, la meva relació amb ell va començar molt després que ella s'allunyés de nosaltres, així que no hi té res a veure», al·legava.

«Jo era una nena que vivia en una finca i de tant en tant ens parlàvem, fins que un dia mai més».

Muntatge fotogràfic d'Ortega Cano i Gloria Camila.
Gloria Camila segueix defensant el seu pare, Ortega Cano. | CatalunyaDiari 

«Toco la melodia que vull, no tinc cap mestre», remarcava. «No em pertany a mi donar més respostes, ni pidolar amor, ho he fet durant un temps».

«I com que no he recollit res, m'ha tocat canviar de banda de melodia i de tot, tancar el llibre», tancava. La filla d'Ortega Cano explicava al seu moment que va ser Carrasco qui va decidir distanciar-se.

«Estic molt bé amb la meva família, amb els que han estat sempre al meu costat», deixava molt clar. Segons ella, Rociíto «va deixar de trucar, cada vegada en sabia menys... I així», revelava.

«Hauria tingut aquesta conversa fa molt de temps, però he fet la meva vida. Estic amb els meus germans, el meu pare, tampoc la busco, no ho espero, tampoc m'aportarà res», sentenciava.

Rocío Carrasco plorant d'emoció al programa 'Montealto'
La germana de Gloria Camila s'emociona al programa 'Montealto' després de veure imatges dels seus pares | Mediaset

Una opinió que continua mantenint avui dia, malgrat el fet d'escoltar el duríssim testimoniatge que compartia la seva germana a la docusèrie.

Gloria segueix donant suport a la seva neboda, Rocío Flores, a qui està molt unida.«Rocío Flores és com la meva germana, tenim pràcticament la mateixa edat. Ella també ha passat coses dures a la seva vida i ens hem fet fortes juntes», reconeixia.

«Rocío Flores sempre serà la meva meitat. És la germana que mai vaig tenir, és la meva meitat i l'estimo amb bogeria».