Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

«Menteixes com la teva filla»: Jorge Javier fa fora a Lucia Pariente del plató

«Abandona el plató, fora: si no surts, no continuo amb el programa»

Cansat de tantes mentides, Jorge Javier Vázquez no ha pogut contenir-se i després d'un enfrontament amb Lucía Pariente l'ha acabat fent fora del plató de 'Secret Story'.

Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo
Jorge Javier Vázquez ha fet fora Lucía Pariente del plató de 'Secret Story'. | GTRES

El desencadenant d'aquest tens moment ha estat un vídeo on han aparegut tots els 'haters' de Cristina Porta. Després d'acabar-se, el presentador ha deixat anat una pregunta: «Què ha fet Cristina perquè l'ataqueu?».

La primera a contestar ha estat Lucía Pariente. «És com una tortura alemanya. Però de totes maneres, a mi no m'ha caigut bé . No ha de caure bé tothom», ha començat explicant-se.

Per la seva banda, Cristina Porta considera que hi ha molta ràbia acumulada al vídeo. «Es viu tan bé sense tenir ràbia per la gent», ha criticat la finalista de la casa dels secrets.

«Ves-te'n del plató»

Després d'un petit desacord amb Julen, en què el jove li ha retret que, per culpa seva, la casa sencera s'havia quedat sense ordinador i mòbil, ha començat la guerra.

Lucía Pariente ha volgut recordar que Cristina també va guardar un bolígraf dins de la casa, cosa que estava totalment prohibida. Així que, sense tallar-se ni un pèl, ha decidit preguntar-li directament.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier fa anys que presenta 'Gran Hermano' i 'GH VIP' a Telecinco | GTRES

«Jo no tenia cap bolígraf. Hi havia una organització que ens cridava l'atenció per tot plegat», ha aclarit la finalista. «El que no es pot fer és mentir en una final», li ha retret Pariente.

Després de molt insistir que Porta tenia un bolígraf amagat darrere d'una càmera, Jorge Javier Vázquez ha titllat Lucía de mentidera. «Estàs mentint com sempre», ha assegurat el periodista.

Encara que al principi el to del presentador ha estat molt calmat, la veritat és que la situació s'ha posat tensa ràpidament. Jorge ha volgut deixar clar que, tant ella com la seva filla, són unes mentideres.

«Dieu mentides, manipuleu i sembreu el dubte», ha deixat anar sense cap mena d'objecció. «Jorge, tens un valor collonut perquè això no és veritat», li ha retret l'exconcursant.

Però el que de veritat ha molestat el presentador és que Lucía Pariente es refereixi a ell com a «pinxo». «Abandona el plató. A mi em dius 'pinxo'? Fora. Si no surts, no continuo amb el programa», ha assegurat molt enfadat.

La dona s'ha negat a abandonar la instal·lació de Mediaset i Jorge ha volgut deixar clara una cosa. El que mana al plató és ell. «Estic fins al **** de les vostres disculpes… Al carrer».

Amb la tensió pels núvols, el conductor de 'Secret Story' ha assegurat que si no abandonava l'espai, no es proclamaria el guanyador d'aquesta primera edició.

'Fa temps que aguantem de tot i no em relaxo. Lucía t'he dit que abandonis el plató. Si no se'n va ella, me'n vaig jo», li ha tornat a demanar a la mare de Carrillo.

Abans d'anar-se'n a publicitat, Vázquez ha tornat amb un contundent missatge per a ella i Alba: «Tu i la teva filla sou les persones més desagraïdes i falses del món».

Jorge Javier també té un missatge per a Alba Carrillo

A la tornada dels anuncis i amb Lucía Pariente fora del plató, Jorge Javier Vázquez ha volgut aprofitar el moment per enviar una clara advertència a Alba Carrillo.

«Vigilar per Twitter. Jo no sé si demà tindràs programa o no, però vigila perquè estem fins als nassos, queda clar?», ha començat avisant amb cara de pocs amics.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo, filla de Lucía Pariente. | Mediaset

El presentador ha volgut deixar clar que, tant ell com la mateixa direcció de 'Secret Story', estan farts dels «joguinets» de la filla de Lucía Pariente.

«A mi no em nomenis mai ni utilitzis jocs bruts contra aquest programa; mentint i sembrant dubtes. D'acord?», li ha demanat a qui ha estat la seva companya.

Per finalitzar amb aquest comunicat, Jorge ha volgut esmentar la seva estimada amiga, Mila Ximénez: «Com diria ella, jo no amenaço, executo».