Luciía Pariente i Jorge Javier

Lucía Pariente fereix Jorge Javier on més mal li fa: «No ho sabràs mai»

Lucía Pariente carrega contra Jorge Javier després de ser expulsada de 'Secret Story'

Lucía Pariente es va convertir en una de les protagonistes de la final de 'Secret Story'. La mare d'Alba Carrillo va tenir una forta topada amb Jorge Javier Vázquez, que va acabar demanant-li que abandonés el plató.

El presentador de 'Sálvame' no es va tallar un pèl a l'hora de dir què pensava d'ella i la seva filla llançant-li una advertència. Lucía va respondre com només ella sap fer, provocant la seva expulsió del programa.

Minuts més tard, sense haver pogut expressar-se com desitjava, va publicar la seva opinió sobre el que va passar a les xarxes socials.

 

Lucía Pariente respon a Jorge Javier després del seu brutal enfrontament

La tensió era més que palpable a la final de 'Secret Story'. El reality arribava a la fi després d'un concurs envoltat de polèmiques i possibles tongos. El més polèmic de tot va ser l'enfrontament que Lucía Pariente i Jorge Javier en ple directe.

Tot va començar quan la mare d'Alba Carrillo va insistir que Cristina Porta tenia un boli amagat dins la casa. Un objecte no autoritzat per l'organització que la periodista esportiva va colar saltant-se les normes. Aquestes declaracions van fer esclatar Jorge Javier, provocant una discussió que va acabar amb l'expulsió de Lucía Pariente del plató.

Lucía Pariente
Lucía Pariente va ser expulsada del plató de 'Secret Story'. | Telecinco

Després del seu abandonament, la mare d'Alba Carrillo va decidir desfogar-se a les xarxes socials arremetent contra el català. «Crec que això sobrava, li ha sobrat supèrbia, deshonestedat, no només és ell i el seu melic», començava dient.

Lucía seguia la seva exposició fent al·lusió que tard o d'hora, el regnat de Jorge Javier s'acabarà. «Algun dia, quan baixis hauràs d'aprendre a dir perdó i, saps què passa? Que a l'últim esglaó hi soc jo», advertia.

«Fas vergonya, però saps què fa més vergonya? La gent que t'ho consent», afegia, assenyalant els directius de la cadena. Lucía també tenia un missatge per enviar-los. «Comenceu una mica a pensar que no tot s'hi val i potser t'han de començar a posar a la banqueta», opinava.

La mare d'Alba Carrillo no es va mossegar la llengua a l'hora de qualificar Jorge Javier de «traïdor i pocavergonya». A més de reafirmar-se en la idea que ella no mentia, «hi havia un bolígraf darrere de la càmera del gimnàs».

Lucía Pariente sobre Jorge Javier: «No ho sabràs mai»

Lucía ha tornat a reiterar davant dels seus seguidors que ella no ha mentit i lamentava que «ningú hagi ratificat el que he dit». L'exconcursant de 'Secret Story' es desmarca del món de la televisió assegurant que és una «treballadora en actiu que té una feina normal».

«Tant me fa que et carreguis la meva vida perquè no val gaire, ni tinc fums, ni ínfules, ni tota la merda que teniu vosaltres», afirmava.

Durant el seu directe a Instagram, Lucía Pariente també ha sortit en defensa de la seva filla. Alba Carrillo va ser assenyalada per Jorge Javier, que també la va titllar de mentidera i manipuladora, i la seva mare va respondre contundent.

«Saps què tinc? Una filla que has anomenat deshonesta», deia. «T'hauria de caure la cara de vergonya, però vols dir que saps què se sent de tenir un fill?», preguntava. «No ho sabràs a la vida, t'ho perds», sentenciava rotunda Lucía Pariente.

Lucía Pariente i Jorge Javier
Lucía Pariente i Jorge Javier | La Noticia Digital

Molts dels seguidors de Lucía han aplaudit les seves paraules així com la seva posició al plató de 'Secret Story'. Ella es negava a abandonar el programa defensant la seva postura i la seva veritat, cosa que va provocar que l'enuig de Jorge Javier anés en augment.

«Lucía Pariente avui ha estat meravellosa, no s'ha fet petita davant de l'autoritarisme del presentador», deia un seguidor.