Enfrontament entre Mila Ximénez i Rafa Mora a ‘Sálvame’

La col·laboradora va explotar davant l’actitud poc respectuosa de l’extronista de ‘MYHYV’

Rafa Mora i Mila Ximénez
Rafa Mora i Mila Ximénez | TELECINCO

Amb l’objectiu de fer-se un espai entre els col·laboradors del programa de Telecinco, ‘Sálvame’, Rafa Mora està disposat a qualsevol cosa, i sembla no importar-li en absolut guanyar-se la desaprovació dels col·laboradors més veterans del programa.

Rafa vol ser el centre d’atenció

A ningú sorprèn ja les contínues disputes que tenen entre tots els col·laboradors de l’exitós programa. La voluntat que tenen la majoria per ser els protagonistes i el caràcter, a vegades, molt poc respectuós d’alguns fa que moltes vegades, la resta de companys es queixin al presentador de no poder dir la seva opinió, ja que no se’ls hi respecta el torn de paraula.

Un especialista en aquestes situacions és Rafa Mora. L’extronista és mostra sempre molt actiu per donar la seva opinió dels diferents temes que es tracten, arribant inclús a interrompre els seus companys i no deixar-los parlar.

Davant d’aquesta actitud i ja cansada de què aquesta situació es repeteixi contínuament, aquesta passada setmana, Mila Ximénez va explotar i va dir prou.

Mila Ximénez diu prou

Segons informa ‘La Coctelera’, la periodista li va recriminar la seva actitud dient-li: «Rafa, de veritat, treballar amb tu és un autèntic conyàs!» al mateix moment que es va aixecar del sofà que ocupava llençant un coixí a terra.

Davant d’aquesta reacció, Rafa va aprofitar per agreujar encara més la situació i llençar més llenya al foc. «No et diré el que tu ets» li va cridar l’extronista a Mila, mentre aquesta es dirigia al director del programa per recriminar l’actitud del seu company.

Mila Ximénez enfadada per les contínues interrupcions de Rafa Mora
Mila Ximénez enfadada per les contínues interrupcions de Rafa Mora | TELECINCO

 

Però lluny d’intentar calmar els ànims, Rafa Mora la seguia provocant llençant preguntes al públic que feien referència a la periodista. «Doneu-li alguna cosa perquè es relaxi, si us plau. Algú del públic té alguna cosa perquè es calmi?». Mila, molt enfadada, el va insultar en públic amb una «ets un imbècil» i Rafa fent-se l’ofès demanava respecte: «Jo li tinc molt de respecte i educació, no m’insulti».

Carlota Corredera intentant moderar la discusió
Carlota Corredera intentant moderar la discusió | TELECINCO

 

No és la primera vegada que Rafa Mora protagonitza una situació com aquesta, ja que el valencià ens té acostumats a voler capitalitzar moltes vegades el protagonisme en les intervencions dels col·laboradors i això fa que la resta s’ofusqui davant l’ego del valencià. Aquest fet és el que ha volgut denunciar Mila , que confessava que treballar amb ell, molts cops és un «rotllo» i un «conyàs». La col·laboradora va arribar a admetre que algunes vegades «miro la llista i veig els col·laboradors i dic a la merda, avui em poso malalta», intentant explicar el dur que es fa a vegades compartir plató amb alguns col·laboradors.

Enfrontaments amb altres col·laboradors

Tot i aquest enfrontament que han mantingut, Rafa acostuma a controlar aquestes actituds amb Mila, segurament pel pes que té aquesta dins del programa. En canvi, amb una altra de les seves companyes, Chelo García Cortés, no té tants miraments i en més d’una ocasió, el valencià ha intentat ridiculitzar-la davant dels espectadors.

Aquestes actituds poc respectuoses del valencià li han fet guanyar-se diverses enemistats dins del grup de col·laboradors del programa, que s’han posicionat sempre a favor de la periodista de ‘Diario Che’ quan hi ha hagut conflictes d’aquest tipus.

  • També et pot interessar: El canvi de 'look' radical de Mila Ximénez

Comentaris

envia el comentari