Ana Rosa esclata en directe: «No m'heu de dir com portar el meu programa!»

La presentadora ha hagut d'intervenir davant un tens enfrontament entre dos tertulians

Tots els gestos simbòlics dels membres del nou govern de Pedro Sánchez, sobretot com els que van protagonitzar Pablo Iglesias i Alberto Garzón, semblen destinats a ser criticats pels tertulians més pròxims a la dreta espanyola. Si a sobre, algun periodista pròxim a Podemos com Antonio Maestre els imita i llueix el mateix pin al plató de  'El programa de Ana Rosa', té molts números a protagonitzar un tens enfrontament amb altres contertulians.   

Una de les habituals del programa de Telecinco, Isabel San Sebastián, no ha trigat a recriminar-li: «No et fa vergonya? No et fa vergonya utilitzar l'holocaust pel vostre benefici». Maestre, recordant l'exministre Jorge Semprún que va ser al camp de Buchenwald, li replicava: «Els que portem això el que fem és memòria antifeixista, és recuperar la memòria dels presos espanyols que van acabar en camps d'extermini». 

Els minuts passaven i la tensió entre tots dos no parava de créixer: «No et fa vergonya no ser antifeixista?», deia Maestre, afegint que «et poses al costat dels nazis. Antifeixista o feixista com Mariló Montero». Davant d'això, San Sebastián s'havia de mossegar la llengua: «Vés a... No em facis perdre l'educació». 

Ana Rosa ha d'intervenir

La gran esbroncada entre tots dos ha obligat a Ana Rosa Quintana a aixecar la veu: «Prou! Entenc la discrepància, entenc que us escalfeu, però heu de pensar en el senyor que és a casa seva i està sentint veus creuades i no entén res». 

Aquestes paraules, però, no han calmat els ànims sinó que han provocat el retret de Maestre cap a ella. «Si estic explicant que és aquest símbol i aquesta senyora diu 'No et fa vergonya?', l'has d'aturar, és la teva responsabilitat». Quintana també li contestava amb contundència: «Tu no em diràs com dirigeixo aquesta taula!».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari