Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

L'engany d'Antonio David Flores amb les seves proves contra Rocío Carrasco

L'exguàrdia civil va dir tenir tres arxivadors amb 300 folis de proves, però els va ensenyar buits

Antonio David Flores ha parlat després de pràcticament tres mesos de silenci sobre el documental de Rocío Carrasco. Les seves paraules eren molt esperades per la repercussió del programa i perquè, fins ara, no havia parat de parlar del tema.

Després de 20 anys declarant en contra de Rocío Carrasco, l'exguàrdia civil va decidir que el silenci era la seva arma. Fins ara, perquè l'excol·laborador de 'Sálvame' ha participat en una entrevista a través de YouTube.

Antonio David va assegurar en l'entrevista al costat de tres 'youtubers' que està vivint un «calvari» i se sent «víctima d'un complot mediàtic». Tot orquestrat per qui un dia va ser la seva dona, Rocío Carrasco. L'acusa d'haver-li «destrossat la vida» i «d'assenyalar-lo públicament davant de tot un país».

L'exmarit de Rocío ha insistit que la gent «ha vist una absoluta barbaritat». Fins i tot ho ha qualificat de «terrorisme mediàtic, assetjament mediàtic i un linxament mediàtic». Molts creuen que el pare de Rocío Flores no ha fet més que rebre de la seva pròpia medicina, perquè això és el que ell ha estat fent durant 20 anys.

Insisteix que tot s'ha fet per diners i que Rocío té una «venjança personal» contra ell i contra la seva família. Fins i tot ha arribat a posar en dubte la veracitat de les proves que la filla de Rocío Jurado va presentar davant l'audiència.

«Ja que tens el valor d'ensenyar documents que no han de mostrar-se públicament, podries tenir el valor d'ensenyar-los íntegres», li ha etzibat. A més, ha explicat que ell també té moltes proves sobre el que ha passat en els últims 20 anys.

Antonio David ha insistit que té tres arxivadors plens de 300 folis de documents contra la seva exdona. Aquests documents, segons ell, provarien la seva innocència i les mentides de Rocío Carrasco. En un moment determinat va anar a agafar les caixes amb esforç, assegurant que «és que pesen».

Els arxivadors, buits

Però a penes uns segons després d'assegurar que «pesaven», Antonio David va mostrar els arxivadors. En aquest cas els va aixecar sense cap esforç i fins i tot es va poder veure que algun d'ells no estava ben tancat.

A simple vista, feia la sensació que aquestes carpetes estaven completament buides, una cosa que ràpidament s'ha fet viral. En les xarxes socials han destacat la seva capacitat per a «mentir» una altra vegada i en ple directe.

Una cosa que en principi serviria per a demostrar la seva innocència s'ha acabat girant en contra seva. Nombrosos usuaris de les xarxes socials han rigut d'Antonio David i del ridícul que acabava de fer. «S'han obert i estan buits! Quin paio, 'macho'!», asseguraven.

Les burles cap a ell s'han succeït, i alguns fins i tot han fet ús de la ironia per a descriure el moment. «Han de ser els papers per a empadronar-se a Màlaga» ha escrit un usuari, en referència a l'empadronament del seu fill David. Durant el documental, Rocío va explicar que l'exguàrdia civil va empadronar al seu fill a Màlaga sense el consentiment matern, una cosa que no està permesa.

De fet, moltes burles han anat directament a l'«escenari» muntat per ell. Si realment hi hagués 300 folis, ocuparien menys d'un paquet convencional de folis, i no tres arxivadors com ha mostrat ell. Segons han destacat algunes persones, un paquet de 500 folis pesa al voltant de 2,5 kg.

Molts usuaris han acusat els 'youtubers' que li han fet l'entrevista de voler blanquejar la imatge d'Antonio David. En cap moment se li va fer cap pregunta que pogués provocar-li incomoditat. Més aviat se li va donar una finestra per a mostrar el seu paper com a víctima en tot aquest «complot» del qual ell assegura ser víctima.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.