Fotomuntatge de Nuria Marín al plató de 'Socialité' i del logotip de Mediaset

L'engany de diumenge a 'Socialité' que generarà un problema per a Telecinco

El suposat diari de Rocío Jurado ha estat el gran protagonista del cap de setmana

'Socialité' ha tornat a posar Telecinco en serioses dificultats després del programa que es va emetre diumenge.

Els espectadors estan farts dels esquers que utilitza l'espai per a aconseguir bones dades d'audiència i han dit prou mitjançant les xarxes socials.

Gran part dels seguidors del programa, presentat actualment per Nuria Marín, s'han mostrat molt indignats amb la suposada exclusiva d'aquest cap de setmana.

El programa arrencava amb una doble bomba informativa que confirmaria l'existència del suposat diari íntim de Rocío Jurado. Un document que plasmaria gran part dels sentiments de la cantant abans de morir.

Cal recordar que es tracta d'un tema espinós que ha sigut d'actualitat aquestes últimes setmanes per les contínues contradiccions d'Ortega Cano.

En una setmana, el torero ha confirmat i desmentit l'existència del diari amb el qual l'hereva universal de l'artista estaria gravant la segona temporada de la seva docusèrie, 'En el nombre de Rocío'.

'Socialité' indigna l'audiència amb una doble exclusiva del diari de Rocío Jurado

Des de l'inici del programa, la substituta de María Patiño anunciava a so de bombo i platerets l'existència d'una carta en què 'la més gran' deia que estava trista.

Tal com ho anunciaven, semblava ser un fragment recent extret del diari personal de la cantant, però va acabar sent una missiva redactada a mà l'any 1962.

L'artista es dirigia a un amic de l'època poc abans de fer el seu primer concert a Madrid. Es lamentava per estar lluny de la seva terra i revelava algunes preocupacions que tenia.

Mentre la primera exclusiva resultava ser una decepció per als espectadors, la segona prometia resoldre tots els dubtes sobre el suposat diari de la Jurado.

La falsa entrevista secreta de la Jurado que posa Telecinco contra les cordes

Nuria Marín va prometre que trauria a la llum una entrevista secreta en què l'artista revelava tota la veritat sobre el seu diari.

A més, durant la quasi hora i mitja que dura l'espai van assenyalar amb insistència que l'arxiu audiovisual havia estat silenciat durant anys.

També van aportar declaracions de periodistes com Isabel Rábago i Chelo García Cortés reaccionant a l'exclusiva, en un intent de donar més credibilitat a la informació.

Des del programa fins i tot van intentar, sense èxit, connectar en directe amb Ortega Cano per a saber quines impressions havia tingut al respecte. Però el torero, com era d'esperar, va rebutjar la trucada.

No obstant això, tot va ser part d'un espectacle ple de dramatisme i exageració per a mantenir l'audiència enganxada fins al final del programa.

Allau de crítiques a 'Socialité' per la falsa exclusiva sobre la Jurado

En els minuts finals, els redactors de l'espai van donar pas a un vídeo curt d'una entrevista que Jurado va concedir l'any 2003 a Pedro Ruiz.

Una entrevista que, lluny de ser secreta, va ser emesa en horari de màxima audiència al programa 'La noche abierta' de TV2 i està disponible en diverses plataformes de vídeo.

Per si no fos prou, l'entrevista no ha servit per a confirmar l'existència del misteriós diari. Rocío en cap moment fa referència a aquest document. Simplement, Pedro Ruiz la presenta com «una dona a qui li agrada escriure els seus pensaments».

Davant d'aquesta situació, molts usuaris de les xarxes socials s'han mostrat indignats davant d'un esquer que tan sols ha servit per a tenir-los enganxats a la televisió.

No és la primera vegada que el programa fa servir aquest tipus d'enganys, i l'audiència no està disposada a seguir tolerant aquestes informacions falses que només serveixen per a tacar la imatge del format.