Primer pla d'Enrique del Pozo a 'Viva la vida'

Enrique del Pozo pren la decisió final després de deixar Telecinco

L'actor no se sentia còmode treballant a 'Viva la vida'

Enrique del Pozo, un dels artistes més coneguts d'Espanya, forma part de la crònica social del país des de fa molt de temps. Va ser el col·laborador estrella del programa 'Viva la vida', però va decidir abandonar l'espai perquè no s'hi sentia còmode.

Recentment ha concedit unes declaracions a la revista 'Pronto' i ha sorprès el seu nòvio, Rubén Sánchez.

Fent gala de la sinceritat que el caracteritza, Enrique ha explicat per què va marxar de Telecinco d'un moment a l'altre. Treballava a 'Viva la vida', i els espectadors estaven encantats amb ell, ja que té molt a aportar a la crònica social.

El problema és que mai va acabar de trobar el seu lloc a l'espai d'Emma García, així que va decidir rescindir el contracte.

Enrique del Pozo a 'Viva la vida'
Enrique del Pozo va tenir diversos enfrontaments amb els seus companys de programa | Mediaset

L'excol·laborador ha parlat amb 'Pronto' sobre aquest tema, i el que ha dit no ha deixat ningú indiferent, ja que demostra que és una persona honesta. «El ritme no m'acabava de convèncer, i crec que jo tampoc estava a l'altura; ja no era feliç allà. Hi ha persones amb qui no em ve de gust compartir espai», ha explicat sense donar cap nom.

Enrique es troba en un moment immillorable a nivell personal i ha donat una notícia: vol casar-se amb la seva parella, Rubén, un culturista que li ha robat el cor i que és el seu gran suport.

Així doncs, ha sorprès els seus seguidors en revelar que d'aquí a poc passaran per l'altar, tot i que està esperant una cosa important.

Enrique del Pozo fa una reflexió

Del Pozo va ser el cantant més cotitzat de la seva època i de seguida va demostrar que tenia un gran talent per al món de la comunicació. Ha col·laborat als millors programes del cor, ja que maneja informació sobre els personatges del moment.

I la veritat és que tanta exposició li ha donat una gran notorietat pública, així que molta gent vol saber tots els seus secrets.

Enrique del Pozo somrient
Fa anys, Enrique era un dels cantants més famosos del país | Europa Press

L'artista ha confessat que té intenció de formalitzar la relació amb Rubén Sánchez, però que encara no és el moment. «Primer, Rubén ha de divorciar-se del seu exmarit, amb qui té molt bona relació. M'agradaria fer una preboda amb els meus amics de Roma», comenta a la revista 'Pronto' visiblement emocionat.

L'antic col·laborador de 'Viva la vida' ja no treballa a la televisió, així que celebrarà un casament modest que no generi gaires despeses. «No faré una festassa, perquè econòmicament no estem com per tenir dos-cents convidats».

Els seus fans l'han aplaudit per ser tan sincer i valoren que només vulgui treballar fent el que el fa feliç.

Enrique del Pozo està dolgut amb la família Campos

Enrique es troba al millor moment de la relació amb Rubén Sánchez, per això no vol entrar en conflictes que el perjudiquen. Actualment no té bona relació amb el clan Campos i ha explicat per què, però no vol provocar, així que s'ha limitat a explicar que està decebut amb la família per una cosa del passat.

▶️ ¡QUE DINERAL! Los sueldazos de algunos colaboradores de Viva la Vida

«Respecte a les Campos, he estat deu anys a Itàlia esperant que tinguessin empatia en una cosa molt grossa que va passar. Però no m'han demanat perdó ni m'han donat les gràcies, per això no m'interessen. La gent que no sap ser agraïda, no la vull per a res», declara amb contundència.

Del Pozo prefereix no explicar l'origen del conflicte, però tot fa pensar que es tracta d'un tema molt seriós. «No val la pena dir-ho. Prefereixo estar a prop de les persones que realment valoro i em valoren. A les Campos els desitjo el millor, sobretot a la María Teresa».