Imatge d'arxiu de Lara Álvarez

Gran ensurt a 'Supervivientes': Lara Álvarez, a punt de desmaiar-se

La presentadora ha deixat preocupats els espectadors

Feia mesos que Lara Álvarez no apareixia a Telecinco. Com és habitual, la cadena acostuma a deixar-la descansant fins a l'arribada de la nova edició de 'Supervivientes'. D'aquesta manera, no gasten la seva presència i l'expectativa és alta fins que arriba el 'reality' més extrem de la televisió espanyola. Aquesta passada nit ha estat la segona en la qual l'hem pogut veure en directe a les illes hondurenyes. No obstant això, unes de les seves declaracions en directe han fet saltar totes les alarmes i els espectadors s'han preocupat molt per la periodista.

La jove presentadora ha començat una de les seves primeres connexions llançant un alarmant missatge, que ha fet que tothom es preocupés per ella. Álvarez ha afirmat que estava a molt poc de desmaiar-se. Seguidament ha volgut detallar-ne els motius i ha afirmat que estan a 39° a l'ombra i que la sensació tèrmica és molt alta, sent pràcticament inevitable sentir en algun moment alguna mena de mareig.

La presentadora ha notat aquesta calor extrema i ha decidit compartir-ho amb l'audiència del programa. No obstant això, es tractava d'una exageració i, tot seguit, ha continuat explicant l'actualitat dels concursants del programa. I no és la primera vegada que la presentadora dona un ensurt als espectadors: en l'edició passada va patir un petit esquinç, que la va deixar allunyada de les proves, delegant la presentació de les proves a algun dels concursants.

Si bé és cert que el concepte mareig és molt fort, hem de recordar que no és tan escandalós si s'esmenta dins de l'univers 'Supervivientes'. Al llarg de la història del programa ha estat habitual veure concursants que han patit marejos, alguns de més importància i altres més anecdòtics, a causa de les conseqüències amb què viuen. La manca d'aliments i la calor extrema fa que, a poc a poc, els aspirants es vagin sentint més cansats i amb més mancances anímiques. Això acaba causant marejos i deixa alguns dels participants fora de combat.

No fa tant de temps des que Chelo García Cortés es va marejar a les illes hondurenyes. En el seu cas, va ser un petit ensurt, res comparat amb el que li va passar a Álvaro Muñoz Escassi fa alguns anys. El seductor genet es va marejar, va relliscar i es va colpejar contra u tronc, obligant el format a traslladar-lo a dependències mèdiques per poder tractar-lo.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El programa no se la juga

La veritat és que aquests ensurts són molt freqüents, però això no vol dir que tots els concursants no hagin passat abans per un seguit de proves molt estrictes, que els permeten assumir l'experiència televisiva de la millor de les maneres possibles. De fet, la productora i la cadena, abans de signar cap contracte amb els famosos, els sotmeten a una revisió mèdica molt estricta, que és el que acaba decidint si els aspirants són els adequats per poder afrontar l'experiència.

Això no és tot, ja que tots els aspirants, durant la seva experiència televisiva, són supervisats per un equip mèdic i psicològic que els fa un seguiment diari per comprovar que les seves constants i el seu estat de salut és l'adequat. En algunes ocasions, s'ha donat el cas que, quan un concursant ha donat algun resultat negatiu, se l'ha apartat durant uns dies i després ha tornat, o bé, si la cosa s'ha anat complicant, l'organització l'ha fet tornar a Espanya sense tenir l'opció de poder viure l'experiència fins al final.

El programa sap que, a més de guanyar audiència, ha de garantir la salut de tots els integrants del programa, ja que és una de les clàusules que accepten des de l'inici.