YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El gran ensurt del nebot de Susanna Griso: «Es pensava que l'havien segrestat»

La popular presentadora entrevistava aquest divendres al pare del nen oblidat en un autobús escolar a Oleiros

Susanna Griso presentant 'Espjo Público'
El drama del nebot de Susanna Griso: «Es pensava que l'havien segrestat» | Antena 3

Aquest matí, Susanna Griso entrevistava un pare, el fill del qual havia quedat oblidat en un bus escolar a Oleiros (la Corunya). El nen es va quedar adormit a l'autobús i va despertar tancat al garatge de l'empresa de transport. El resultat: Una directora de col·legi que ha dimitit i uns monitors acomiadats.

El programa 'Espejo Público' ha volgut fer-se ressò de la notícia per a conèixer com es troba el menor després d'aquest petit ensurt. El pare del petit ha parlat amb el programa per a revelar que l'incident no li va provocar danys al petit, que cursa 5è de primària, i que es trobava perfectament. A més, també ha defensat públicament a la directora assegurant que no hauria d'haver dimitit, ja que la culpa era de les persones que estaven a càrrec dels nens.

Després d'escoltar el seu testimoniatge, Susanna Griso no dubtava a compartir amb tota l'audiència una experiència personal que li recordava al que estava narrant Fabián, el pare del petit. Pel que sembla, el nebot de la presentadora es va quedar adormit a la part de baix del seient de l'autobús escolar, amb tan mala sort que no va arribar a casa.

Quan la mare va trucar al col·legi per a preguntar on estava el seu fill, ningú sabia donar-li resposta. «La meva germana es va tornar boja, per un moment es pensava que l'havien segrestat», sentenciava Griso, indignada per la falta de professionalitat dels qui el cuidaven en aquells dies.

Després de diverses hores d'angoixa on des del col·legi se'ls comunicava que el nen havia pujat a l'autobús, i segons ha relatat la presentadora, el menor va ser localitzat a l'interior del vehicle. «Ell no es va assabentar de res, perquè va continuar dormint fins que van anar a buscar-lo», afegia.

Sens dubte, la notícia d'aquest petit que havia estat oblidat en l'autobús pels seus cuidadors ha fet la volta al món, de fet el succés ja està sent investigat pel Servei d'Inspecció Educativa de la Corunya. Mentre la directora ha dimitit a causa de la pressió popular, els cuidadors han estat fulminantment acomiadats per l'empresa de transport contractada per la Xunta.


Comentaris

envia el comentari