Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Preocupació en l'entorn de Mila Ximénez pel seu estat de salut

La periodista ha ingressat aquesta setmana a l'hospital La Luz de Madrid i els seus afins confessen que estan amb l'ai al cor per l'estat de salut de Mila Ximénez

Fa escasses setmanes Mila Ximénez es va deixar veure pels carrers madrilenys. Amb motiu del seu 69 aniversari, la periodista va sortir a menjar amb els seus amics, entre ells Terelu.

 

La filla de la veterana comunicadora de Telecinco es va acomiadar de l'excol·laboradora amb una forta abraçada. A partir de llavors, van saltar les alarmes. Es vaticinava que alguna cosa no anava bé pel que fa a l'estat de salut de l'escriptora.

 

Aquest dijous ha transcendit que Mila Ximénez ha ingressat a la clínica La Luz de Madrid. L'equip mèdic del centre li ha tractat el càncer de pulmó des que se li va diagnosticar fa una mica més d'un any.

 

Segons han assenyalat, la periodista ha quedat sota observació professional a la clínica per veure com respon a un tractament nou que se li aplicarà contra la seva malaltia.

 

«Mila està ingressada realitzant unes proves de control del procés. És un camí que cal recórrer i confiem arribar al final aviat», explicava el seu germà Manolo.

 

Això no obstant, el seu entorn ha confessat sentir-se molt preocupat per la comunicadora. «La situació és molt més seriosa que fa un mes», han asseverat fonts pròximes a l'extertuliana. De fet, l'exdona del tenista Manolo Santana ni tan sols respon als missatges ni a les trucades.

 

Molts companys i amics han intentat contactar amb ella per conèixer el seu estat i omplir-la d'esperança. Això no obstant, el silenci és l'única resposta que tenen.

 

Mila Ximénez no respon al telèfon

La periodista se sent molt feble per la quimioteràpia. No té ganes de parlar. El seu germà Manuel és qui contesta per ella a l'altre costat del telèfon. La família de l'antiga col·laboradora de 'Sálvame' secunda les paraules que ressonen en els mitjans de comunicació: Mila Ximénez no es troba en el seu millor moment.

 

«Tots estem molt pendents de la seva evolució i esperem que aquest nou tractament sigui més efectiu que els anteriors», han assenyalat. Això no obstant, no llença la tovallola. Ella vol seguir lluitant i així l'hi va prometre a la seva filla Alba des que va començar tot aquest calvari. La integrant de l''eix del mal' de Mediaset «manté el seu increïble coratge» i «demostra que és una dona amb una fortalesa tremenda», asseguren.

 

L'exdona del tenista viu en una muntanya russa d'emocions

El passat 16 de juny de 2020, la col·laboradora es va armar de valor i va donar ella mateixa la notícia. El plató es va quedar de pedra en sentir a la seva companya confessar que tenia un càncer de pulmó.

 

L'any 2015 ja havia superat un tumor d'úter. Però ara havia de reprendre la lluita per enfrontar-se a un altre càncer. Amb molta energia, però alhora esfondrada, va prometre que aquesta malaltia crònica no acabaria amb ella.

 

Des de llavors, l'exparella del tenista ha travessat diferents etapes emocionals. Primer, va enfrontar la notícia amb molta valentia. «A mi un tumor de merda no em pararà la vida. M'ha tocat i sortirem d'aquesta. Vull viure i he sortit de coses molt pitjors», va exclamar.

 

Això no obstant, a mesura que va passar el temps, l'antiga col·laboradora s'esvaïa. En el present any, ha hagut d'estar moltes estones al llit gairebé sense forces a conseqüència de la malaltia.

 

Mila Ximénez va perdre l'esperança i va estar a punt de rendir-se. Les proves mèdiques no eren optimistes: el tumor havia avançat i obstaculitzava continuar amb el tractament.

 

«No vull tenir vida de malalta», es va resignar. Fins i tot, va arribar al punt d'afirmar que si els metges li donaven un diagnòstic pessimista, es plantejava abandonar el tractament.

 

La seva filla Alba Santana no s'ha separat de la seva mare i li ha insuflat forces quan a Mila li han faltat. Ara es troba hospitalitzada confiant la seva vida a un nou tractament.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.