URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Entren a robar al pis d'Anabel Pantoja el dia del seu aniversari

La neboda d'Isabel Pantoja es va trobar totes les seves pertinences regirades i va interposar una denúncia
Anabel va explicar a 'Sálvame' el robatori | Telecinco

 

Anabel Pantoja va rebre pel seu aniversari un regal molt amarg. Després d'estar tot el dia fora celebrant un nou any de vida amb els seus companys de 'Sálvame', la neboda d'Isabel Pantoja es va quedar de pedra en arribar al seu pis de Madrid i veure que havien entrat a robar. 

 

Anabel va acabar doncs la nit en una comissaria de policia per a denunciar el succés. Tal com va explicar ella mateixa l'endemà a 'Sálvame', els lladres es van endur moltes coses materials. A més a més, li van regirar totes les seves pertinences més íntimes, com la seva roba interior.

 

 

Una llarga llista de pertinences personals

En aquest sentit, segons ha explicat la mateixa Anabel, es van emportar: «moltes joies, una bossa de mà, una motxilla de pell, caixes de xampús. Tauletes, mòbils...». I és que era tal la quantitat de materials robats, que encara ha de fer recompte de tot el que ha perdut. Fins a les portes de la casa d'Anabel es va traslladar el reporter Sergi Ferré i va intentar desxifrar la manera amb la qual el lladre o lladres haurien aconseguit entrar fins a la casa de la col·laboradora de 'Sálvame'.

 

Es tracta d'un primer pis de relatiu fàcil accés, per el qual, el reporter va deduir que una de les possibilitats que va utilitzar el lladre va ser la de pujar per una canonada de gas de la façana fins al balcó del primer pis. En aquest moment, deduint que la porta del balcó estava oberta o, com a mínim mal tancada, va poder entrar sense problemes i aprofitar l'absència d'Anabel per a fer-se amb els seus objectes personals.

Els lladres van regirar les pertinences d'Anabel | Telecinco

 

 

Els veïns no van voler fer declaracions

Per la seva banda, els veïns no van voler fer cap mena de declaració, ja que Anabel viu en una zona de Madrid en la que els robatoris i les males presències semblen ser el pa de cada dia. Visiblement indignada Anabel va voler enviar un missatge al lladre tot dient-li: «Caco pocavergonya amb caspa i cabell greixós (per a emportar-te sis xampús, si m'arribes a agafar quan entres a casa meva et dic que no surto corrents, surts corrents tu».

 

Finalment, la neboda de la Pantoja va dir que espera que tot el que el lladre hagi guanyat venent les seves coses, s'ho gasti en farmàcia, concretament en «laxants i medicaments del que t'entrarà a la panxa».

Anabel Pantoja va celebrar el seu aniversari amb amics | Instagram

 

 

També et poden interessar...