El logo de Telecinco als estudis de la cadena

L'entrevista d'aquest dijous 6 de maig que pot enfonsar Telecinco

Un punyent testimoni veurà la llum i assestarà el cop definitiu a la cadena

Carlota Prado, qui va ser concursant de 'Gran Hermano Revolution', ha decidit fer un pas endavant i concedir la seva primera entrevista. Han passat molts anys des que la jove visqués un dels episodis més punyents de la seva vida després d'haver estat víctima, presumptament, d'una violació mentre concursava en el 'reality'.

Els fets van tenir lloc després d'una festa a la casa de Guadalix en mans d'un dels seus companys, José María López, a qui la direcció del programa va decidir expulsar i des de llavors, Carlota ha lluitat perquè es faci justícia. L'acusació sol·licita set anys de presó per a José María i una indemnització a la productora per danys morals després d'emetre les imatges del qual ha passat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Coto Matamoros entrevista a Carlota Prado

Després d'anys en silenci, Carlota decideix trencar el seu silenci i explicar com va viure tot el que va passar a la casa de 'GH Revolution', així com el tracte que va rebre per part del programa, i ho farà mitjançant una entrevista en exclusiva per a Coto Matamoros. Aquest, germà bessó del col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, va ser l'impulsor de la campanya de boicot publicitari de 'Gran Hermano' que va acabar amb el 'reality'.

Coto s'ha posicionat al costat de Carlota Prado des del primer moment, donant-li suport en tot el que ha necessitat perquè la seva història no caigui en l'oblit. I d'aquesta manera li ho agraïa ella en el seu compte d'Instagram: «Sense poder descriure amb paraules el que aquest home em fa sentir. Gràcies per la teva existència tros d'extraterrestre. Una de les millors experiències de la meva vida, compartir el temps amb tu aquests dies».

El cas de Carlota Prado ha estat eliminat completament de la història de 'Mediaset', i en cap dels seus programes s'han fet ressò del qual va passar fa tres anys i mig. No obstant això, el boicot promogut fa un parell d'anys, va aconseguir que diversos anunciants es posicionessin a la banda de la jove i deixessin d'anunciar-se a 'GH', provocant que el 'reality' desaparegués de la seva graella televisiva.

L'avanç de l'entrevista

Coto Matamoros, enemic número u de 'Mediaset', compartia amb els seus seguidors d'Instagram un avançament de la trobada amb Carlota Prado. En l'entrevista es podrà sentir el testimoni de la jove, com va viure ella aquest episodi i en quina situació es troba el procediment judicial contra José María i la productora. «El dijous 6 de maig, l'entrevista amb Carlota Prado en 'wamac.com'», anuncia Coto Matamoros.


«Amb el temps te n'adones i ho analitzes, i t'adones que és una manipulació. He estat en tractament psicològic i psiquiàtric durant molt de temps», explica Carlota. «La dona no sabia on ficar-se, perquè no era la meva denúncia, era l'acte d'una jutge», explica fent referència a la persona que va veure les imatges i no va actuar conforme el protocol.

Cop a Telecinco

L'entrevista a Carlota Prado serà, sens dubte, un cop molt fort a la imatge pública de 'Mediaset'. La cadena ha intentat no aixecar molta polseguera amb el qual va passar en el 'reality' estrella de Telecinco, però, ara, Coto Matamoros està disposat a clavar-li el cop definitiu. Si alguns seguidors van decidir donar-li l'esquena després del que va succeir, amb el testimoni de la víctima es produirà tot una allau de comentaris.

Més encara si es té en compte la campanya contra els maltractaments i la defensa de la dona de la qual fa gala ara Telecinco després del documental de Rocío Carrasco, quan va ser la mateixa cadena la qual va intentar amagar la presumpta violació que va tenir lloc durant l'emissió de 'GH Revolution'. Per tant, una doble moral que molts no estan disposats a deixar passar.