YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Enxampats: El secret de Susana i Gonzalo que ho canvia tot

La parella ha protagonitzat el moment més dramàtic de la final de 'La isla de las tentaciones'

Susana i Gonzalo en un dels moments més dramàtics de 'La isla de las tentaciones' de 2020
Susana i Gonzalo haurien posat fi a la seva relació abans d'entrar al programa | CUATRO

La final de 'La isla de las tentaciones' no ha decebut els espectadors. El dramatisme estava assegurat, però la sorpresa ha estat la trobada de Susana i Gonzalo, una de les parelles més segures de la seva relació en el moment d'arrencar el 'reality'. 

Després de sis anys en parella, Susana deia prou davant de tot Espanya, tot i no haver-hi cap infidelitat pel mig durant el transcurs del programa, en el qual cap dels dos ha caigut finalment en la temptació. No ha calgut, perquè els motius de la més dolorosa i inesperada ruptura són uns altres: Susana no està enamorada de Gonzalo. Ho deixava entreveure, assegurant que en cap moment havia sentit gelosia veient imatges del seu nòvio amb la seva gran temptadora, Katerina.

Muntatge? Tota la veritat

Gonzalo començava la foguera final de confrontació convençut que marxaria de la mà de la seva Susana, però la seva idea distava molt de la realitat que acabaria vivint: marxava sol i desolat, entre llàgrimes. Susana assegurava haver perdut la il·lusió i explicava que el 'reality' no l'havia ajudat a recuperar l'emoció entre tots dos. I la notícia arribava a Gonzalo com una gerra d'aigua freda, que no podia esperar-se. 

Però, com han pogut canviar tant els sentiments de Susana en tan poc temps? Els espectadors es feien aquesta pregunta i ara Desireé Rodríguez, excompanya de la parella a 'Gran Hermano', els treu de dubtes. És qui ha posat en entredit les intencions reals de seguir junts de Gonzalo i Susana. 

Segons el testimoni ha explicat a 'Socialité', la parella hauria ideat una estratègia per participar a 'La isla', tot i estar ja separats abans de començar el programa. Haurien posat fi a la relació per «les mil vegades» que Gonzalo li hauria «posat les banyes» a Susana, però tots dos haurien optat pel muntatge i haurien allargat una mica més la història. Per què?

«Molts interessos econòmics pel mig»

Segons Desirée, les infidelitats i continues discussions i traïcions haurien estat constants en la relació, motiu pel qual l'haurien volgut deixar en diverses ocasions, inclosa la definitiva, abans de viatjar a República Dominicana. Decidien, per tant, participar en el joc com a parella. Segons la testimoni, perquè existirien «molts interessos econòmics pel mig», que haurien portat la parella a aguantar una mica més i poder protagonitzar un dels 'realities' més exitosos de Mediaset, amb el qual han posat punt final al seu amor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari