Una inexplicable errada acomiada un concursant d''¡Ahora Caigo!' 32 programes després

Borja Santamaría s'ha convertit en el participant més longeu de l'espai d'Antena 3

Borja Santamaría, més conegut com a Borjamina, des del passat 7 d'abril concursava a '¡Ahora Caigo!', però, no obstant això, una inexplicable decisió ha suposat el final del seu pas per l'espai presentat per Arturo Valls i ha finalitzat després de 32 programes i 131.004 euros acumulats. Borjamina no ha sigut capaç de respondre a temps a una de les preguntes que li ha fet el conductor del programa i en haver-se quedat sense comodins prèviament ha provocat que el concursant s'hagi hagut d'acomiadar del concurs.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La decisió que li ha costat la permanència en el programa

«Als anys 60, Sara Little Turnbull va millorar el disseny d'aquest element de protecció en base a la copa d'un sostenidor», ha estat la pista que li ha donat Arturo Valls. Borjamina no ha ofert cap resposta fins que han transcorregut els 30 segons reglamentaris del programa, han sigut tan sols unes mil·lèsimes després quan ha llançat la paraula correcta: «mascareta». El concursant ho ha dit de manera tan ajustada que fins i tot Arturo Valls ha hagut de demanar el VAR per comprovar si hi havia entrat en el temps que ofereix el concurs. D'aquesta manera, s'ha confirmat que el gallec no ha llançat la seva resposta fins poc després que acabessin els 30 segons reglamentaris i que, per tant, quedava eliminat.

Sense comodins

Aquest participant podria haver estat a l'espai d'Antena 3 si hagués tingut algun comodí, però abans d'arribar a la pregunta que li ha costat la seva estada, ja havia perdut els tres que tenia. I és que no ha sigut un programa fàcil per a Borja, ja que, a la primera ronda, ha perdut aquesta carta d'ajuda que li atorga '¡Ahora Caigo!' per no triar l'opció correcta. «Si és 'de mar', dona nom a un animal aquàtic de cos gelatinós semblant a les meduses», ha estat la pista que atorgat Arturo Valls. El concursant ha optat per «mirall», però la resposta era «pinta».

Una pel·lícula protagonitzada per Robbin Williams li ha arrabassat el segon comodí a Borja. «Quina pel·lícula està basada en les memòries del neuròleg Oliver Sacks?», li ha preguntat el presentador, a la qual el gallec no ha sabut donar una resposta i això li ha costat la seva segona ajuda. Per últim, el tercer l'ha perdut en la prova de la paraula gallina, que consisteix a què Borja havia d'endevinar tres paraules d'una estrofa del tema 'Aguante' de Mala Rodríguez, però no ho ha aconseguit. Així, el concursant ha arribat a la pregunta Sara Little Turnbull sense comodins i això li ha costat la seva estada al programa.

El concursant més longeu

«Oh, no m'ho puc creure», ha lamentat Arturo Valls. «Hem d'acomiadar, molt al meu pesar, després de 32 programes, el nostre estimat amic Borja». Tant la resta de concursants que hi havia al plató com el públic han quedat completament sorpresos per la marxa de Borjamina i han trencat en aplaudiments després de les paraules del presentador: «Ha estat un plaer, Borja. Has sigut un gran concursant central. Semblaves l'home imbatible. Ens has regalat grans tardes».

Borjamina també ha lamentat la seva marxa del programa, tot i que ha assenyalat que «havia d'arribar» el dia en què marxés d''¡Ahora Caigo!'. «Volia donar les gràcies sobretot per deixar-me tornar per segona vegada, perquè no tothom té segones oportunitats a la vida, així que moltes gràcies i us trobaré a faltar», han estat les paraules de comiat de concursant. Borjamina s'ha convertit en el concursant més longeu del concurs i el que més diners que aconseguit acumular.

«Aquí estan aquests 131.004 euros i 32 programes. Costarà que algú ja no el superi, sinó que algú li iguali. Veurem si algun concursant central aconsegueix la gesta que ha aconseguit Borja, que va estar a punt una tarda d'haver-se convertit en la persona que més diners ha guanyat en '¡Ahora Caigo!'», ha destacat Arturo Valls.


Comentaris

envia el comentari