Pluja de crítiques a Ana Rosa després d'un error i una comparació fora de lloc

La presentadora s'ha convertit en el blanc de les crítiques a les xarxes socials

Ana Rosa Quintana a l'capdavant del seu programa a Telecinco. 18 maig 2020
Ana Rosa compara el virus de la sida amb el Covid-19 | Telecinco

Les xarxes no han deixat passar l'error garrafal que Ana Rosa Quintana ha comès durant l'emissió del seu programa. Com cada dia, el coronavirus ha estat el tema central de l'espai matinal de Telecinco, on, en aquesta ocasió, la presentadora ha comptat amb la presència de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per tractar el pas a la Fase 1 que el govern segueix negant a la capital.

Aprofitant les manifestacions en contra del govern que s'estan convertint en habituals a casa nostra, Ana Rosa ha llançat la pregunta de si Pedro Sánchez estaria utilitzant l'estat d'alarma per coartar la llibertat de les persones retallant els seus drets.

La postura crítica d'Ana Rosa cap al president del govern l'ha portat a comparar el VIH amb el coronavirus, unes declaracions que no han trigat a trobar resposta per part dels espectadors davant les seves paraules.

«Quants anys porta la SIDA? Deu anys? Encara no hi ha vacuna i hem après a viure amb ell», començava exposant la presentadora, afegint alhora: «Del coronavirus no hi ha tractament viral ni vacuna. Tu no pots allargar això eternament així que haurem de fer-ho de forma intel·ligent per protegir-nos».

Captura d'unes de les crítiques cap a Ana Rosa publicada a Twitter.
Captura d'unes de les crítiques cap a Ana Rosa | Twitter

Tot seguit, els internautes es llançaven a Twitter per denunciar les paraules d'Ana Rosa, que es convertia en el blanc de les crítiques: «Ana Rosa comparant Covid-19 amb VIH. Cal ser ignorant», «Ana Rosa acaba de dir: quants anys porta la SIDA? 10 anys TERRIBLE... Ara estableix comparatives absurdes amb SARS2-Covid».

«Senyora no és el mateix la transmissió aèria d'un virus amb alta resistència a l'ambient que la via parenteral, sexual de VIH» o «Però quina vergonya veure Ana Rosa comparant la situació actual amb el contagi per VIH, sense analitzar com es transmet un i altre. I a més criticant que per què uns llocs sí i altres no obviant els motius sanitaris», són alguns dels exemples que circulen per les xarxes.


Comentaris

envia el comentari