Un error com mai s'ha vist a 'La ruleta de la suerte' deixa bocabadat Jorge Fernández

Els nervis li juguen una mala passada i perd tots els diners acumulats

Imatge d'arxiu de Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte' d'Antena 3
Jorge Fernández bocabadat amb un error d'un concursant de 'La ruleta de la suerte' | Atresmedia

Tot i ser un dels programes més longeus de la televisió i, especialment, d'Antena 3, 'La ruleta de la suerte' mai deixa de sorprendre els seus fidels teleespectadors. Aquest programa d'entreteniment es va començar a emetre l'any 1990, i durant tot aquest temps ha acompanyat a milers de famílies espanyoles abans o durant l'hora del dinar.


Són molts els concursants que han decidit participar en el programa presentat per Jorge Fernández per intentar resoldre tots els panells, acumular diners i triomfar amb el gran panell final. Ara bé, tot i la llarga trajectòria del programa, els concursants segueixen posant-se nerviosos i cometen errors, així com repetir lletres ja dites o fins i tot llegir malament una frase. 

Amb tot això, podem parlar de Gabi, el concursant que va resoldre un panell complet, però que per un error involuntari es va decidir no acceptar la seva resposta. Una altra de les concursants, María, va utilitzar el comodí per intentar resoldre el panell, però la seva resposta no era la correcta. La pista per resoldre el panell era «Quin 'marrón'».

Diu «joder» i perd el seu torn

María va intentar resoldre el panell amb la següent frase: «Com cuines molt bé, dones tu el sopar de Cap d'Any», però aquesta definició no era la correcta. Així doncs, va arribar el torn de Gabi, però els nervis li van jugar una mala passada en l'últim moment.

Tot semblava anar bé i el concursant va demanar la lletra 'H', que sí que estava en el panell. Llavors va provar de resoldre'l: «Com cuines molt bé ... joder... fes tu el sopar...». Ara bé, Jorge Fernández va assegurar que no podien donar per vàlid el seu panell: «És que has dit 'joder' i això no surt en la frase».

Gabi, que no s'ho acabava de creure, va enfadar-se amb ell mateix. Òbviament va entendre que el concurs té unes normes i cal seguir-les. Així que va perdre el seu torn i l'oportunitat de resoldre correctament aquest panell i emportar-se diners extres. Així doncs, el següent concursant, Andrés, ja tenia el panell gairebé resolt. Per descomptat, el concursant va dir la frase correcta, que corresponia amb la pista inicial: «Com cuines molt bé, fes tu el sopar de Cap d'Any».

En moltes ocasions, mentre s'emet 'La ruleta de la suerte' es pot observar les ansies que tenen els concursants per resoldre els panells d'un dels programes més vistos de la televisió i, així mateix, molt comentat a Twitter. No obstant això, les ansies i els nervis no juguen a favor.


La primera concursant a intentar resoldre aquest panell, María, probablement tenia molt clara la solució, però es va deixar paraules. En el cas de Gabi, tenia tanta tensió acumulada que va dir «joder». De tota manera, aquests moments són habituals a 'La ruleta de la suerte' i segueix entretenint igual o més que el 1990. A més, sorprèn que mai se'ls acaben les idees i els panells tampoc es repeteixen.


Comentaris

envia el comentari