Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

El gran error de Paz Padilla a 'Sálvame' mentre llegia un comunicat seriós

Les xarxes socials no donen crèdit sobre el lapsus que ha patit la presentadora en directe

'Sálvame' s'ha guardat fins als últims minuts de programa el comunicat que ha emès Angela Dobrowolski, la dona de Josep Maria Mainat i en el qual s'exculpa totalment de l'intent d'assassinat, a més d'aprofitar la nota per a revelar que té dues denúncies interposades al seu espòs per escenes de violència de gènere

Fruit dels nervis i de la pressa per a donar pas als serveis informatius de Telecinco, Paz Padilla ha patit un lapsus que ha estat detectat amb celeritat per part dels espectadors.

Padilla llegia textualment la nota de Dobrowolski, en la qual afirmava que havien obert dos procediments penals per violència de gènere contra Josep Maria Mainat, però un lapsus de la presentadora ha fet que li hagi canviat el cognom al productor català i hagi acabat dient Jose María Aznar, confonent a l'empresari amb l'expresident del govern espanyol.

La presentadora no se n'ha adonat en cap moment, de fet ha acabat de llegir el comunicat i ha donat pas a Informatius sense cap mena de correcció. Aquest error segurament no tindrà cap classe de conseqüència, perquè s'entén que es deu a un error no intencionat per part de la humorista, la qual també exerceix de presentadora.

Paz Padilla s'ha emocionat

Ahir va ser una tarda molt especial per a Paz Padilla, perquè el seu company Víctor Sandoval li va demanar perdó per un malentès que han protagonitzat en les últimes setmanes, i que el presentador s'havia guardat molt endins fins avui, que ha acabat admetent que s'havia confós amb la seva companya. Per part seva, la presentadora ha acceptat amb gust les disculpes del tertulià.