Concursantes de Secret Story

L'error que 'Secret Story' ha volgut amagar fins ara: «Ho van treure ràpidament»

'Secret Story' ha amagat des de fa mesos una cosa que va passar i que va revolucionar els habitants de la casa

'Secret Story' ha estat embolicat en polèmica des que va començar el passat mes d'octubre. Les acusacions de «farsa» en algunes expulsions han posat en alerta els espectadors i, fins i tot, han assenyalat el favoritisme d'alguns presentadors.

Ara ha sortit a la llum l'error que va cometre Emma García i que va provocar que arribés informació de l'exterior als habitants de la casa. Cosa que l'organització del programa va intentar ocultar, però que Isabel Rábago s'ha encarregat de revelar.

L'exconcursant tornava el cap de setmana passat a 'Viva la vida' explicant com va reaccionar la casa a les paraules de la presentadora. Una confessió que va agafar tothom per sorpresa, fins i tot la mateixa Emma desconeixia què havia passat.

'Secret Story' el secret ocult a l'audiència

Isabel Rábago va posar fi a la seva participació al programa el 18 de novembre passat. Aquest dijous, es va retrobar amb el seu marit a plató i, de mica en mica, ha anat reprenent les rutines.

Entre elles, anar a 'Viva la vida', programa on col·labora, per parlar de com ha estat la convivència a la casa de Guadalix. Durant l'entrevista, Rábago va explicar com una fallada tècnica va provocar que els habitants escoltessin informació de l'exterior.

Isabel Rábago en un plató de telecinc, primer pla
Isabel Rábago confessa que van rebre una notícia de l'exterior | Telecinco

Concretament, la notícia més rellevant dels darrers mesos explicada per la mateixa veu d'Emma García. Quan la col·laboradora es trobava encara al concurs, tots els concursants van ser testimonis de com es va colar la veu de la presentadora.

García començava el programa fent referència al volcà de La Palma sense ser coneixedora que l'estaven escoltant dins la casa. «Ho van treure de pressa, però sí que ens vam poder assabentar d'alguna cosa perquè vam dissimular i vam fer com si res per sentir què deies», va confessar Rábago.

 

Els concursants de 'Secret Story' van rebre informació de l'exterior

Tot i que l'organització va actuar ràpidament per tallar l'àudio, els concursants van tenir temps de sobres per escoltar la informació. Van decidir fer com si no passés res, però realment van entendre què estava passant.

«T'escoltem parlar del volcà i llavors ens assabentem de què havia passat», ha explicat la col·laboradora a la presentadora. Emma García es va mostrar sorpresa per la confessió d'Isabel, afirmant que no tenia ni idea dels fets.

Concursants de Secret Story
Els concursants de 'Secret Story' van ser coneixedors de l'erupció de La Palma per un error tècnic | Mediaset

'Secret Story' va començar el 10 de setembre, nou dies abans que el volcà de Cumbre Vieja entrés en erupció. Per tant, els concursants que van entrar a la casa abans de la catàstrofe no tenien ni idea de què estava passant.

No va ser fins que es va colar la veu d'Emma García parlant sobre l'erupció quan se'n van assabentar. Conscients de la gravetat dels fets, els habitants van fer com si no haguessin sentit res. Tampoc no van parlar sobre el tema per no destapar la decisió de l'organització.

Una fallada tècnica que ara ha sortit a la llum gràcies al fet que Isabel Rábago ho va confessar en directe al plató de 'Viva la vida'.

EL VÍDEO DEL DIA