IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un error tècnic de 'Supervivientes' enfurisma la mare d'Adara

La decisió del programa ha estat qüestionada a les xarxes socials

Concursants de 'Supervivientes 2020'
La mare d'Adara ha perdut la prova per culpa d'una repetició del joc | Mediaset

'Supervivientes' és sinònim de polèmica, i aquesta nit ha passat una cosa que donarà peu a molts comentaris durant els pròxims dies. Els concursants es disputaven la semifinal de la prova de líder per parelles, i res ha sortit com s'esperava.

Tots havien de sostenir un vas amb pintura, el qual havien de fer pujar amb unes canyes, unint els trams de manera progressiva. Des del primer segon, la parella que conformaven Jorge i Barranco es queixaven que una de les seves canyes no encaixava amb la resta i això feia que no poguessin realitzar la prova com es deuria.

Davant d'aquesta queixa, Lara Álvarez deia que seguissin amb el joc i que després l'organització comprovaria aquesta queixa. Un cop acabat el joc, la presentadora s'ha acostat i, amb l'ajuda del jurat de les proves, han certificat el que deien els concursants i això ha obligat a revocar la victòria de Ferre i d'Elena, convidant a tots els concursants a tornar a començar la prova.

En aquest segon intent, la sort ha caigut sobre Rocío Flors i José Antonio Avilés, que han acabat guanyant el joc gràcies a la segona oportunitat que els ha brindat el programa per l'altercat anteriorment esmentat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Rocío Flors i José Antonio Avilés guanyen la prova entre veus que els acusen de 'tongo'

Aquesta accidentada victòria s'ha vist, a més, immersa en una polèmica a xarxes socials, on els usuaris han acusat Avilés de fer trampa i de deixar la canya a terra, quelcom s'entén com una trampa inadmissible. El programa, per la seva banda, ha donat per bona la jugada.


Comentaris

envia el comentari