L'error d'una periodista de TVE en esmentar 'La Manada' durant San Fermín

«Amb quina il·lusió ho viuen. Ahir molta gent arribava en 'mana'... moltes persones arribaven», ha dit una periodista de TVE durant la retransmissió
Javier Solano i Elena S. Sánchez, presentadors de TVE durant la festa de San Fermín | Televisió Espanyola (TVE)

 

El cas de 'La Manada', malauradament, continua formant part de l'imaginari col·lectiu. Tant és així, de fet, que en el cas de l'arribada d'una nova edició de la festa navarresa dels Sanfermines han estat molts els qui han esclatat contra TVE per una errada majúscula fent al·lusió de manera indirecta al grup de nois andalusos que van violar una jove durant l'estiu de 2017. 

 

Durant la retransmissió de la festa, la periodista Elena S. Sánchez s'ha col·locat al centre de totes les mirades en comentar: «Amb quina il·lusió ho viuen. Ahir molta gent arribava en 'mana'... moltes persones arribaven». Lapsus que, com no podia ser d'altra manera, li ha reportat moltíssimes crítiques a les xarxes socials. 

 

Una errada en mal moment 

I és que si bé és cert que la sentència obliga els membres del grup a entrar a presó i certifica que els fets ocorreguts van ser una violació, també ho és que els nervis encara estan a flor de pell. És per això mateix, de fet, que diverses persones no han dubtat gens ni mica a l'hora de censurar el desafortunat comentari de la presentadora de Televisió Espanyola.